To je to što me zanima!

Jeličić oprao političare: Vi sve ovo niste ni najmanje zaslužili

PORUKA ZA POLITIČARE Onima koji će ovo koristiti kako bi promovirali sebe, poručujem da to ne zaslužuju! Zahvaljujući njima, najsiromašjija smo zemlja Europske unije, oštar je bio Joško Jeličić
Vidi originalni članak

Miješaju mi se tuga i ponos, teško mi je. Još sam vidio i sinove kako plaču na stadionu, rekao je Joško Jeličić nakon 4-2 poraza od Francuske u finalu Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je izgubila u junačkoj borbi na Lužnjikiju, ali napravila je nešto puno važnije, nešto što niti jedan političar nije uspio - ujedinila je narod. Baš je za političare poruku imao Joško Jeličić, koji nije štedio ni predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

- Ove suze igrača teško je gledati, ovi momci dali su sve, zadnji atom snage. Ujedinili smo se kao narod na ovom SP-u, bolji smo ljudi. Zahvaljujući ovim momcima, koji su nam to omogućili svojom žrtvom i patnjom. Onima koji će ovo koristiti kako bi promovirali sebe, poručujem da to ne zaslužuju! Zahvaljujući njima, najsiromašjija smo zemlja Europske unije - rekao je Joško i oprao političare.

Na dodjeli medalja hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović spustila se na teren te po jakom pljusku, bez kišobrana, izgrlila sve hrvatske i francuske igrače.

- Šteta što je padala kiša, inače bi vjerojatno i sakupljači lopti dobili poljubac - rekao je Joško Jeličić u emisiji na HRT-u.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 109

  • kormilar 19.07.2018.

    Naši hrvatski političari samo znaju brati plodove tuđeg rada! Kite se tuđim perjem!

  • ZdravkoCavlina 17.07.2018.

    Sve e dobro rekao.

  • 17.07.2018.

    Jovo Jelicic,moze djeliti pamet samo onima slabog uma, ja prebacujem kanal kad njega vidim,imam svoj mozak za razmisljanje i ne treba mi Jovo svojim umotvorinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare