To je to što me zanima!

Jensa Lehmana pomilovali u "slučaju" Oktoberfest

Golman Stuttgarta suspendiran je nakon što su iz kluba vidjeli slike s Oktoberfesta na kojima je Lehman ispijao pivo. Ipak su ga pomilovali...
Vidi originalni članak

Golman Bundesligaša Stuttgarta Jens Lehmann (40) ponovno je u kadru s ostalim suigračima, objavili su iz njemačkoga nogometnog kluba Stuttgarta. Veteran na golu kandidirat će za nastup u sedmome bundesligaškom kolu, koji Stuttgartove nogometaše u subotu očekuje na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu. Pomilovan je nakon sastanka s trenerom Markusom Babbelom i sportskim direktorom Jochenom Schneiderom.
- Jens je shvatio da se nije ponašao uzorno. Kaje se i to je za nas završen slučaj - izjavio je menadžer kluba Horst Heldt.
Lehmann je nakon domaćeg poraza svoje momčadi od Kölna (2-0) prošle subote, kojem je sam kumovao pacerskim potezom, završio dan ispijajući pivo na Oktoberfestu u Münchenu. Svoj izlazak nije prijavio treneru. Babbel ga je zbog toga kaznio izostavivši ga iz kadra za kup-dvoboj u Lübecku. Taj su dvoboj igrači Stuttgarta dobili 3-1 nakon produžetaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare