To je to što me zanima!

Jerkov prijeti neposlušnim Hajdukovim igračima

Predsjednik Hajduka nikako nije zadovoljan neprofesionalnim ponašanjem pojedinih igrača i najavljuje da će ih "dovesti u red"
Vidi originalni članak

Predsjednik Jerkov nije ni sanjao s koliko će se problema morati suočiti u Hajduku i koliko će vremena trošiti na demantije.
- Odustajem. Previše je posla da se osvrćem na svakodnevne izmišljotine i glasine - umornim glasom javio se Jerkov, ali nastavio:
- Nema šanse da Doris Košta ponovno postane Hajdukova odvjetnica. Klub će zastupati odvjetnički tim koji ćemo uskoro formirati. Ivicu Šurjaka nismo imenovali sportskim direktorom, on će raditi isti posao kao i dosad, a preuzet će i obveze Tomislava Ercega, koji odlazi iz Hajduka.
Premda je “do grla” u papirima i priznaje kako o momčadi još ne stigne voditi previše računa, Jerkov pomno prati događanja u svlačionici te “samovolju i iskakanja pojedinaca iz uobičajenog ponašanja profesionalnih sportaša”.
-  Očito je došlo do iznenađujućeg narušavanja discipline. Zasad smo to prepustili treneru i struci, no brzo ćemo sve dovesti u red.

UBOJITI MAKARIN ŽELJAN OSVETE

Krešimir Makarin nema sreće s Hajdukom. Lani je bio na posudbi u Kamenu i Puli, ove godine je u Šibeniku. U pripremama je redovito zabijao, dao je dva gola Zagori iz Unešića.
- Neću obećati gol Hajduku, ali ako dođem u prigodu, neću je propustiti - kaže Makarin.

OTPISANI DOLAZE PO BODOVE NA POLJUD
Osim bitke za bodove, Hajdukovi igrači protiv sebe će u subotu imati i mnogo posebno motiviranih Šibenčana koji su otpisani s Poljuda utočište pronašli na Šubićevcu. Trener Kalinić, trener golmana Slavica,  Runje, Makarin, Roglić, Vitaić, Grizelj, Lapić...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare