To je to što me zanima!

Jesus ipak mora na operaciju, a Mbappe je propustio trening

Brazil u petak čeka utakmica četvrtfinala protiv Hrvatske, ali tamo će biti bez napadača 'topnika'. Francusku pak u četvrtfinalu čekaju Englezi, ali ponajbolji svjetski igrač trebao bi biti spreman za okršaj
Vidi originalni članak

Loše vijesti za Arsenal. Gabriel Jesus morat će na operaciju koljena koje je ozlijedio na Svjetskom prvenstvu, te su stvari mnogo ozbiljnije nego što su se činile, objavio je poznati nogometni 'insajder' Fabrizio Romano o ozljedi napadača 'topnika' i brazilske reprezentacije Gabriela Jesusa (25) koji je protiv Kameruna odigrao 63 minute i ozlijedio se.

Nije on bio prvi izbor izbornika Titea, već je ispred njega igrao napadača Tottenhama Richarlison (25), a onda mu se u rezultatski nebitnoj utakmici dogodila najgora moguća stvar. Iako se nagađalo da neće biti većih problema, stvari su se naglo pogoršale.

ODUŠEVLJENI ŠPANJOLCI Španjolski mediji: 'Livaković je ušao u povijest trikom. Njega će od sada kopirati ostali golmani'

Dok će njegov kolega iz Brazila morati na pauzu od vjerojatno tri mjeseca, ponajbolji svjetski igrač Kylian Mbappé (23) propustio je trening francuske nogometne reprezentacije, bio je sam u sobi za oporavak dok su njegovi suigrači odradili trening.

Podsjetimo, Brazil u petak čeka utakmica četvrtfinala protiv Hrvatske, a Francuska će u subotu igrati protiv Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gunersss_ 06.12.2022.

    SRANJE za arsenal veliko.Znao sam da ce ovo SP pokvarit sve arsenalu.Sad jos i ozljeda Jesusa.JEDINI PLUS je sto sad arsenal MORAAAA dovest veliko pojacanje u napad umjesto Jesusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare