To je to što me zanima!

Jezivo: Lucho Gonzalez rezao vene svojoj supruzi i davio je

Bivši nogometaš Porta i Marseillea te reprezentativac Argentine Lucho Gonzalez (36) pod istragom je policije zbog navodnog pokušaja ubojstva svoje supruge
Vidi originalni članak

Moj suprug Lucho Gonzalez pokušao me ubiti nakon što smo se posvađali. Ispraznio je kuću, uzeo mi sav nakit, ispraznio zajedničke račune, blokirao moje račune i ukrao mi sav novac, priča Andreia da Silva Marques Gonzalez, supruga 36-godišnjeg argentinskog nogometaša.

Lucho, bivši veznjak Marseillea, River Platea i Porta, suprugu je pokušao ubiti 8. prosinca, a ona je sve ispričala medijima i policiji koja je odmah pokrenula istragu. Do okončanja istrage Lucho se ne smije približiti supruzi bliže od 500 metara, a ne smije ni viđati djecu tri mjeseca.

- Davio me, pokušao mi prerezati vene, držao me da visim s balkona i zvao našu djecu da gledaju kako će me baciti. Naši zaposlenici pozvali su policiju, a on me na kraju i bacio s balkona u dvorište gdje su se djeca igrala sa psima. Vikao mi je: 'Ubit ću te, ubit ću te!'

Posljednji Argentinčev klub je Atletico Paranense, za Argentinu je odigrao 45 utakmica i zabio sedam golova, a najveće uspjehe postigao je s Portom s kojim je osvojio šest naslova prvaka Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Desnooddesno 16.12.2017.

    Sada će odjednom svi njoj vjerovati,jer se oglasila u javnosti,do sada nije imala potrebu to objaviti.

  • 16.12.2017.

    možda je bila južina...a ako to ne prolazi onda je sinkopa

  • Tkokontrolirabanke 16.12.2017.

    Ajde nije ti nista, ne trkeljaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare