To je to što me zanima!

Joachim Loew ostaje na klupi Njemačke do 2012. g.

Njemački mediji prenose kako je odluka pala i da je Joachim Loew pristao na produljenje ugovora s Njemačkim nogometnim savezom na dvije godine
Vidi originalni članak

Izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw navodno je pristao na dvogodišnje produljenje ugovora s Njemačkim nogometnim savezom (DFB). Pedesetogodišnji njemački stručnjak uzeo si je vremena nakon završetka Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi razmisliti o svojoj budućnosti i dogovoriti se sa članovima svog stručnog stožera, sportskim direktorom Oliverom Bierhoffom, te pomoćnicima Hansijem Flickom i Andreasom Köpkeom. Njemački mediji sada prenose da je odluka pala, te navode poruku koju je Löwov savjetnik Roland Eitel objavio putem Twittera:
- Jogi je produljio ugovor.
U Njemačkom nogometnom savezu (DFB) sazvali su press-konferenciju za 12.30h na kojoj bi i službeno trebalo biti objavljeno produljenje ugovora aktualnog izbornika do završetka Eura 2012. godine. Löw je samostalno na klupi “elfa” od 2006. godine, a prethodne dvije godine radio je kao pomoćnik Jürgena Klinsmanna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knight Cross 20.07.2010.

    da je produzio je bila je presica sad u 12:30 reko je da se vesli daljnjoj suradnji :)) dobar je on.. s Spanjolskom glavni favoriti za Euro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare