To je to što me zanima!

Joe: Ništa nisam dogovorio, u Hoffenheimu možda i ostanem

Dok ne razriješim situaciju s Hoffenheimom ne mogu govoriti o budućem klubu. Mene nitko ne tjera, rekao je Josip Šimunić i stavio još jedan upitnik nad odlaskom
Vidi originalni članak

Josip je četiri milijarde i 900.000 posto u Maksimiru, rekao je još u utorak izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić. 

Predsjednik Hajduka Maleš pak je ponudio drugu priču rekavši da će Šimunić ispoštovati već ranije dano obećanje za prelazak na Poljud.

No, još uvijek aktualni branič Hoffenheima ponudio je za Sportske novosti potpuno drugu priču.

- Moja je situacija, nažalost, još ista kao i prije. Dakle, igrač sam Hoffenheima s kojim mi ugovor vrijedi do lipnja 2012. godine. To je činjenica i dok se to ne promijeni sve što kažem bilo bi bez veze i bez osnova - rekao je Šimunić razočarano i dodao:

- Dok ne razriješim situaciju s Hoffenheimom ne mogu govoriti o budućem klubu. Zapravo, može se nakon svega dogoditi i da ostanem u aktualnom klubu. Mene nitko ne tjera odavde. Jedno su želje da drugo stvarnost. Nadam se da će se sve brzo končati jer želim igrati, a ne gledati nogomet - rekao je Joe za Sportske novosti.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • biberrr 26.08.2011.

    Joe je novi vođa Dinamove obrane,ekskluzivno pojačanje za Ligu prvaka. Gazdi Maminju se vjeruje!

  • mjm 26.08.2011.

    a jesi jadan neznaš jel bi prdnuo ili se usro tak si dobar da biraš između HNL-a ili Njemačke ak te Njemci budu htjeli baš me zanima kaj češ odlučiti.odj.......

  • baranjac156 26.08.2011.

    brate dođi ti u Bolman najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare