To je to što me zanima!

Joe Rogan: Skoro sam se borio s W. Snipesom, 'ubio' bih ga...

On nikad nije hrvao, nikad nije imao natjecateljsku MMA borbu. Mislio sam kao: "Izbit ću Boga u njemu, 'ubit' ću ga. Primit ću ga, stisnut ću ga i za to ću dobiti brdo love, prisjetio se UFC-ev komentator
Vidi originalni članak

Dugogodišnji UFC-ev sportski komentator i američki komičar Joe Rogan trebao se boriti s glumcem i majstorom borilačkih vještina Wesleyjem Snipesom! I ne, nije patka. Borba se stvarno trebala održati.

Poznati američki glumac je 2005. godine upao u financijske probleme. Dugovao je neki novac poreznoj upravi stoga su njegovi ljudi smislili plan - organizirat će borbu s Jean-Claudeom Van Dammeom i tako skupiti novac. Došli su s idejom kod bivšeg suvlasnika i suosnivača UFC-a Campbella McLarena, koji ih je glatko odbio.

- Rekao je nešto u stilu: "Nitko neće platiti da gleda tebe i Van Damme kako se mlatite" - prisjetio se Joe Rogan pa nastavio:

- "Moraš se boriti s nekim tko je trenutno poznat. Jel bi se htio tući s Joeom Roganom?" Došli su k meni i ja sam ih samo pitao: "Koliko love nudite?". Počeli su pričati i tada sam rekao: "OK, ajmo vidjeti što će se dogoditi."

Rogan je priznao da je bio nabrijan na borbu, mjesecima je trenirao pod vodstvom Muay Thai prvaka Roba Kamana. Trenirao je i Jiu-Jitsu, kickboks... No borba je na kraju otkazana.

- On nikad nije hrvao, nikad nije imao natjecateljsku MMA borbu. Mislio sam kao: "Izbit ću Boga u njemu, 'ubit' ću ga. Primit ću ga, stisnut ću ga i za to ću dobiti brdo love. Čak ga neću ni ozlijediti". Eto, to sam pomislio - ispričao je UFC-ev komentator.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hyper 25.10.2016.

    Ma pojeo bi te k'o beba zobene pahuljice :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare