To je to što me zanima!

'Joe Šimunić i Vorsah su Hoffenheimov Kineski zid'

Josip Šimunić sjajno igra u paru s Isaacom Vorsahom u Hoffenheimu. U Bundesligi su drugi na ljestvici, a hvali ih i trener Ralf Rangnick...
Vidi originalni članak

Samo jedan primljeni gol u 180 bundesligaških minuta dovoljno će reći o obrani kakvu igraju Hoffenheimovi nogometaši. Predvodi ih Josip Šimunić (32). Branič hrvatske nogometne reprezentacije visok 195 centimetara i njegov deset godina mlađi i tri centimetra niži suigrač Isaac Vorsah kombinacija su koju njemački Bild naziva Hoffenheimovim Kineskim zidom.
"Njihov dvojica čiste gotovo sve lopte pred golom. Pogotovo one u zraku", dodaje se.
- Prije je igra u zraku bila naša slabost, danas je naša prednost - hvali svoje braniče trener momčadi Ralf Rangnick, a i kompletno mišljenje kluba jest da između hrvatskog i ganskog reprezentativca "postoji kemija i da se oni savršeno nadopunjuju".
Riječi hvale na račun igre svom mladog suigrača ima i dokazani Šimunić:
- Nastavi li ovako raditi bit će jedan od najboljih obrambenih nogometaša svijeta.
Nakon dva odigrana bundesligaška kola Hoffenheimova momčad nalazi se na drugom mjestu ljestvice s maksimalnih šest bodova ostvarenih uz gol razliku 5-1.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trollaš_me 31.08.2010.

    kak je taj hofenhaim dosao od skroz nepoznatog kluba do jednog od najomiljenijih klubova u njemackoj. svaka cast deckima

Komentiraj...
Vidi sve komentare