To je to što me zanima!

Joe Šimunić: Ne mogu shvatiti kako Hajduk više želi pobjedu

Razočaran je nakon poraza u derbiju bio stoper Dinama Joe Šimunić. Hajduk je s dva gola nakon kornera srušio "modre". Šimunić je rekao da iz ovog moraju naučiti
Vidi originalni članak

Što se ima za komentirati? Tvrda utakmica, dva prekida, Hajduk zabija dva gola. Ne znam zašto, ali Hajduk je više želio pobjedu, rekao je branič Dinama Joe Šimunić nakon utakmice i dodao:

- Ne znam kako se to može dogoditi. 

Dinamo je dobio dva gola nakon kornera. U obje situacije Dinamova skupa momčad reagirala je katastrofalno.

- Ako mislimo igrati na visokom nivou, ne smijemo primati ovakve golove. Iz ovog moramo nešto naučiti - rekao je Josip Šimunić i dodao:

- Čeka nas zanimljiva sezona. Žao mi je što smo izgubili, ali jedva čekam sljedeće utakmice. 

Mario Maloča: Dugo smo ovo čekali

Kapetan s druge strane bio je u potpuno drugačijem raspoloženju.

- Dugo smo čekali ovu pobjedu nad Dinamom na Poljudu i napokon smo je dočekali. Igrali smo dobro, Dinamo nije postojao na terenu. Rekao sam uoči utakmice da ova momčad zaslužuje jednu ovakvu pobjedu, jedan trijumf koji će je dodatno podignuti. Dinamo je kvalitetna momčad, mislili su da će doći ovdje i razbiti nas, ali nije to baš tako - rekao je Mario Maloča.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • CR7 AND HAJDUK 15.09.2013.

    placu nisu vidili par miseci, svaki dan citaju o stecaju kluba, a mamic kaze da je prije 2 dana podilio 1,7M eura svojim igracima i opet nema borbe ni motivacije

  • zeljkov1 15.09.2013.

    Da si se držao riječi koju si dao sada bi ti bilo sve puno jasnije.

  • Nerd86 15.09.2013.

    E moj Joe, previše ste se razmazili, da ste prije par godina odigrali ovakvu utakmicu, na prvom sljedečem treningu bi ostali bez dresova..

Komentiraj...
Vidi sve komentare