To je to što me zanima!

Joe u hotel ušao na stražnji ulaz, HNS mu zabranio izjave

Čačić je prvi put okupio reprezentaciju, a njegov pomoćnik ‘ušuljao’ se na sporedni hotelski ulaz, baš kao i Mario Mandžukić. Utakmica protiv Bugarske je u subotu...
Vidi originalni članak

U tamnoplavom odijelu i crnim cipelama, vukući za sobom dva kofera, ušetao je nešto prije podneva Ante Čačić u hotel As - novo radno mjesto. Ulaskom u destinaciju koju je odabrao Štimac, a naslijedio Kovač, počela je nova izbornička era.

Izbornik je prvi stigao, nikoga od njegova stožera još nije bilo. U hotelu ga je čekao tek kapetan Darijo Srna, a negdje u blizini skrivao se i Mario Mandžukić. Desetak minuta poslije, na sporedni ulaz, ušuljao se izbornikov pomoćnik Joe Šimunić. Tiho, bez riječi, u nekoliko minuta se iz traperica presvukao u trenirku i stavio izborniku na raspolaganje. Iz HNS-a su mu zabranili davanje bilo kakvih intervjua, a na kraju treninga podijelio je desetke autograma.

Potom su počeli stizati i igrači - Pivarić i Pjaca. Prvi bi trebao bi novi lijevi bočni, i to već protiv Bugarske. Uostalom, Zoran Mamić vjerojatno ga je i zbog toga odmarao u Zaprešiću protiv Intera.

- Ne znam zašto nisam igrao, bila je to trenerova odluka - rekao je Pivarić, jedini novi igrač u Čačićevoj eri.

- Jako dobro poznajem Čačića, no otkad je postao izbornik, nismo još razgovarali. Ali imat ćemo vremena za razgovore - kaže Pivarić.

Nakon Dinamova dvojca počeli su stizati i Ćorluka, Kalinić, Čop, Brozović, Kramarić...

- Naravno da nisam sretan što ne igram, ali reprezenatacija je druga priča, kad je Hrvatska u pitanju sve se zaboravlja - kazao je Kramarić.

Na zakazanom prvom zajedničkom ručku u 12.30 sati bila je tako svega nekolicina igrača. Modrić, Kovačić, Rakitić i Perišić imali su kasnije letove, ali zato su stigli sobni bicikli, dovezeni kako bi se igrači mogli relaksirati u hotelu. 

Kombi je parkirao ispred ulaza u hotel, u unošenju su pomagali čak i maseri, ekonomi... Čačić ništa ne prepušta slučaju, svjestan je koliko je subotnja utakmica važna.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • xexo 07.10.2015.

    Joe ušao u gazdin stražnji ulaz....HNS mu(gazdi) zabranio izljeve........hehehehe

  • lukaku1 07.10.2015.

    Joe LEGENDO !!!

  • bare000 07.10.2015.

    za simunica be spremni

Komentiraj...
Vidi sve komentare