To je to što me zanima!

John Terry opet presudio: Roma je ipak zaslužila bod

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U susretu u kojem njegova momčad praktički nije stvorila pravu priliku, kapetan je donio pobjedu Chelseaju, koji je sada sam na vrhu skupine A
Vidi originalni članak

Rimljani su se odlično branili, strašno su nas namučili i moram priznati da su zaslužili više od ovog poraza, iskren je bio John Terry nakon pobjede nad Romom 1-0.
- Konačno da sam i ja zabio gol na Stamford Bridgeu! Prošlo je mnogo vremena.  Nisam ni znao kako proslaviti gol - kroz smijeh je rekao kapetan nakon utakmice.
Frank Lampard je ubacio iz kornera, a Scolarijeva “leteća tvrđava”, kapetan John Terry, majstorskim udarcem glavom pogodio je za vodstvo domaćih. Stamford Bridge je odahnuo, ''plavi’’ su slomili otpor Rimljana.
Spalettijeva momčad prijašnjih je godina na Otoku uglavnom proživljavala horore i, poučena iskustvom, ovog je puta ''parkirala autobus’’ pred Donijevim golom i bez većih problema se branila. Gol je mogao pasti samo slučajno, kako je na kraju i bilo.
- Nećemo uvijek igrati lepršavo. Bit će tu i 'ružnih’ pobjeda, a na kraju su važni samo bodovi - rekao je Luis Scolari.
Zaista, iz ove će utakmice pamtiti jedino tri boda, kojima je Chelsea napravio možda i ključan korak prema drugom krugu.
- Da, sad smo u sjajnoj situaciji. Već u Rimu možemo sve riješiti. Roma će nas morati napasti, a u takvoj utakmici imamo mnogo šansi. Kontroliramo situaciju - rekao je zadovoljni Scolari.

CLUJ POBIJEDIO SAM SEBE, BEBEK SE 'RAZMAHAO'
Iako je Bordeaux dominirao cijeli susret, na kraju su Rumunji pobijedili sami sebe. Gourcuff je ubacio u sredinu, a stoper Cadu je, iako oko njega nije bilo nikog, skrenuo loptu u svoju mrežu. Osim njega u “formi” je bio i hrvatski sudac Ivan Bebek. Podijelio je 9 žutih kartona, više nego na ijednoj drugoj utakmici, a u 90. minuti pokazao je crveni karton gostujućem Trici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare