To je to što me zanima!

Jokićeva maestralna partija, ispisao povijest Nuggetsa!

Još jednu jako dobru utakmicu odigrao je Ivica Zubac koji je za 25 minuta igre zabio 15 koševa i uhvatio 12 skokova u porazu Clippersa od Utah Jazza
Vidi originalni članak

Kada su Kawhi Leonard i Paul George zajedno u sastavu, mnogi vide Clipperse u samom vrhu NBA lige. No, problem je što je to jako rijetko. Kada je tu jedan, u većini slučajeva nema drugog. Ovaj put su Clippersi morali bez obojice i izgubili su 24. put u sezoni. 

Utah Jazz je na svome terenu slavio 126-103. U bivšem klubu Bojana Bogdanovića najbolji je bio sjajni Lauri Markkanen s 34 koša i 12 skokova.

Još jednu jako dobru utakmicu odigrao je Ivica Zubac koji je za 25 minuta igre zabio 15 koševa i uhvatio 12 skokova. Vodio je veliku bitku u reketu s Markkanenom, skupio dvije blokade, ali šut baš i nije bio briljantan. Zaustavio se na sedam od 13. Najbolji u izostanku Leonarda i Georgea bio je Powell s 30 
koševa. 

Utah Jazz je na šestoj poziciji s 24 pobjede i isto toliko poraza, a Clippersi su na desetom mjestu, no uz pobjedu manje. Između njih nagurala su se tri kluba, što znači kako nas čeka paklena borba za play-off. 

Nikola Jokić u sezonu je ušao dizelaški, nisu to bile partije na koje nas je naviknuo. No, kako su utakmice dolazile, joker je posipao magiju na parketu. U posljednjih mjesec dana čudesan je na terenu i sve su glasnije priče kako bi treći put zaredom mogao osvojiti MVP nagradu. Ne bi bilo nezasluženo.

Tek mu je 27 godina, ali Jokić se već sada upisao u povijest Nuggetsa. Noćas je postao najbolji asistent u povijesti kluba s 3.680 asistencija te tako pretekao Alexa Englisha.

Srpski košarkaš zabio je 31 koš, uz 11 skokova i 13 asistencija, a njegov Denver je u dramatičnoj završnici uspio srušiti Minnesotu (122-118)! Veliku podršku imao je u Jamal Murrayu koji se polako vraća u staru formu. Zabio je 28 koševa uz četiri asistenciji.

Vukovi su vodili gotovo cijelo drugo poluvrijeme, no nikako se nisu uspjeli odvojiti na dvoznamenkastu prednost. U završnici su ostali bez pobjede. Najbolji je bio McDaniels s 18 koševa. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • damirziljak 19.01.2023.

    Još o Vučiću nešto i dnevno "sledovanje" komšija bit će ispunjeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare