To je to što me zanima!

Jol: Drago mi je da imam Petrića, Olića i Guerrera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Službena internetska stranica Fife predstavila je uspjeh hamburškog Bundesligaša HSV-a i njegovih hrvatskih nogometaša Olića i Petrića
Vidi originalni članak

Momčad nizozemskog trenera Martina Jola u potjeri je za trima naslovima u istoj sezoni (Bundesliga, DFB Pokal i Kup Uefe) nakon što su 22 sezone proveli bez ijednoga.
- Nakon što smo toliko daleko došli u čak trima natjecanjima, u jednome moramo pobijediti. Važno je da navijačima priuštimo barem jedan od njih. Kad bi mi nešto moglo garantirati da će to biti Njemački kup, odmah bih digao ruke od Kupa Uefe - rekao je 53-godišnji trener.
Za odličnu sezonu Hamburžana u prvi je plan stavljen odličan napadački trio kluba koji čine Hrvati Mladen Petrić i Ivica Olić te Peruanac Paulo Guerrero. Zajedno je hrvatsko-peruanski trokut zabio 27 od ukupno 42 bundesligaška gola kluba (Petrić 12, Guerrero 8, Olić 7).
- Drago mi je da su sva trojica na našoj strani, ne na strani nekog drugog. Moji su prvi dojmovi o klubu, čim sam ljetos došao u Hamburg, bili odlični. Odmah sam osjetio oduševljenje navijača, od prvog dana, a sa skupinom iznimno talentiranih nogometaša cijelo je vrijeme užitak raditi. Nije moglo ispasti bolje - kaže Jol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare