To je to što me zanima!

Jones 6. put brani pojas, može li Sonnen dočekati 3. rundu?

Chael priliku za pojas nije zaslužio zbog izvedbi u kavezu, već zbog jezika kojim je osvojio navijače. Borba ima zanimljivu pozadinu, ali trebala bi biti jednosmjerna...
Vidi originalni članak

UFC 159 u noći na nedjelju održava se u New Jerseyu, a 'fight card' nudi nekoliko odličnih borbi, između Bispinga i Belchera, Nelsona i Konga, ali prije svega borbu za pojas.

Jon Jones šesti put brani titulu protiv 'lajavca' Chaela Sonnena.

- Chael je pametan, ali već se godinama bori isto. Ne znam kako mu uspijeva pobjeđivati (omjer 28-12). Ipak, nema srce šampiona, ne vjeruje u sebe i zato nikad nije osvojio pojas - rekao je Jones aludirajući na poraze od Andersona Silve. 

Jon ipak respektira Sonnena, a to se najbolje može iščitati iz situacije kada ga je odbio zbog otkazivanja borbe protiv Hendersona. Ovaj se ozlijedio osam dana prije, Sonnen je htio 'uskočiti', ali Jon ga je odbio.

- Nikad nije bio u oktogonu s 'gangsterom', već samo s preplašenim dječacima - priča Sonnen u svom stilu.

No, Chael je pravo, dobro lice pokazao u The Ultimate Fighteru kada je dvojac imao uloge trenera. TUF je potpuno promijenio lošu percepciju koju su imali jedan o drugome.

Borba ima zanimljivu pozadinu, ali realno bi trebala biti jednosmjerna. Sonnen je sjajan hrvač i borba može potrajati 25 minuta, pitanje je hoće li uopće dočekati i 3. rundu. Sve ostalo bilo bi iznenađenje, a potvrđuju to i kladionice, koeficijenti su 1,10-5,00. 

Sonnen novu priliku za pojas nije zaslužio zbog izvedbi u kavezu, već zbog 'jezika' kojim je osvojio navijače.

Glavne borbe večeri počinju u nedjelju u 4 ujutro po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zaspan 27.04.2013.

    mislim da će Jones dobiti, a što se tiče Sonnena i njegovog trash talk-a, to je način na koji on prodaje svoje borbe. Ali moram priznati da je Chael vrhunski odradio posao kao trener u Ultimate fighteru, dok Jones i nije bio previše koristan.

  • Thunderdome 27.04.2013.

    volio bi da ga razbije jones,tek tako da ga malo spusti na zemlju,jer onako vrijedati belforta koji je za razliku od njega nesto napravio u ovom sportu i koji sa svojih 35,36 godina je u stanju jos uvijek se boriti na velikom nivo,koliko ovaj gluposti moze reci i koliko govana ima u ustima to je nevidjeno,ali sad ce mu malo zatvoriti usta,ujutro

  • Lyoto_Machida 27.04.2013.

    Jonesu nema kraja. dečko ima 25 godina i već je najbolji laki-teškaš u povijesti MMAa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare