To je to što me zanima!

Jordan D. Greenu: Poludjet ću ako ne srušite rekord Chicaga

Razgovarao sam s Michaelom tijekom All Star vikenda i rekao mi je: "Izađite na teren, borite se i oborite rekord. Ako to ne napravite, poludjet ću i okrivit ću baš tebe", prisjetio se Draymond Green
Vidi originalni članak

Svi obožavatelji košarke s nestrpljenjem čekaju noć sa srijede na četvrtak kada bi Golden State Warriorsi mogli upisati 73. pobjedu u sezoni i zauvijek ući u povijest.

Steph Curry, Draymond Green, Klay Thompson, Andrew Bogut, Shaun Livingston i ostali, pred pragom su rušenja rekorda Chicago Bullsa iz 1996. godine kada je zlatna generacija 'bikova', predvođena Michaelom Jordanom, Scottijem Pippenom, Dennisom Rodmanom, Lucom Longleyem, Tonijem Kukočem, Ronom Harperom, Steveom Kerrom i ostatkom družine, postavila rekord od 72 pobjede i 10 poraza u sezoni.

Golden State će, nakon noćašnje pobjede protiv San Antonio Spursa u Texasu 92-86, priliku za obaranje rekorda imati protiv Memphies Grizzliesa. Steph Curry je protiv Grizzliesa vrlo raspoložen: ove sezone im je u tri utakmice "utrpao" 75 koševa, a prošle im je zabio spektakularan buzzer-beater.

Uoči posljednje utakmice ligaškog dijela, Draymond Green je otkrio zanimljiv detalj iz razgovora s Michaelom Jordanom. Green je rekao kako mu je Air Jordan "naredio" da Warriorsi moraju srušiti rekord Chicaga.

- Razgovarao sam s Michaelom tijekom All Star vikenda i rekao mi je: "Izađite na teren, borite se i oborite rekord. Ako to ne napravite, poludjet ću i okrivit ću baš tebe". Odmah mi je bilo jasno da moramo srušiti rekord - prisjetio se Green.

Povijesna utakmica između Golden Statea i Memphisa na rasporedu je u noći sa srijede na četvrtak u 4.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • HrvojeLivnjak 12.04.2016.

    nocas Curry zabija iz svlacionice :D

  • Oblivion 12.04.2016.

    Ako se ne slome pod tim nekim pritiskom rekorda (čitaj grčevita ruka, i smušene misli) s lakoćom bi Memphis trebali dobiti, no i ovo sada je velik uspjeh. Igrati u prosjeku svaka 2,3 dana toliko putovati, a imati samo 9 poraza iz 82 utakmice je strašan podvig

  • Bester 11.04.2016.

    bilo bi glupo i smjesno ako sada to ne obore. Zanima me kako ce GSW igrati sljedece godine :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare