To je to što me zanima!

Jordan i žena uživali u Šibeniku kroz jutro. Sad se vraćaju na jug

Kroz utorak prijepodne njegova supruga sišla je s broda zajedno s prijateljicama i prijateljima, no legendarni košarkaš ostao je na plovilu. Prije toga uživao je u doručku i druženju sa suprugom
Vidi originalni članak

Michael Jordan u nedjelju je stigao u Hrvatsku, a njegovo ljetovanje na 95-metara dugoj luksuznoj jahti O'Pari pod pratnjom je desetaka, pa i stotina obožavatelja gdje god dođe. Kroz ponedjeljak navečer i utorak prijepodne ispred njegove jahte su se konstantno nalazili obožavatelji, no legendarni košarkaš nije se micao s krme svog broda.

POGLEDAJTE VIDEO: Jordan na jet-skiju

Tamo je uživao u pogledu na jezgru Šibenika, doručku i poljupcima svoje supruge Yvette Prieto. A potom je nekoliko sati kasnije digao sidro i krenuo dalje. 

Jordan je nakon prve večeri provedene u Splitu otišao u Šibenik, a sad se vraća južnije. Njegov brod krenuo je prema Trogiru.

Kamo će nakon toga, još nije poznato. Kroz ponedjeljak poslijepodne Jordan je vrijeme provodio na Prokljanskom jezeru vozeći se na jet-skiju, s kojeg je u jednom trenutku i pao, a za putnike njegovog broda organiziran je i put u Nacionalni park Krka.

Kroz utorak prijepodne njegova supruga sišla je s broda zajedno s prijateljicama i prijateljima, no legendarni košarkaš ostao je na plovilu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • More22 27.08.2021.

    Dražen Petrović! Da li ga je netko odveo da mu pokaže gdje je dvorana Baldekin? Gdje je njegov stan? Gdje je njegov koš? Nike daleko od rive. Šteta šta nema njegove slike uz Draženov kip. :(

  • nap 25.08.2021.

    Jordane uzivaj u nasoj lipoj dalmaciji

  • dusansk 25.08.2021.

    Jeftinije novine odavno nisam procitao….

Komentiraj...
Vidi sve komentare