Sport

Komentari 107

VIDEO I najveći padaju: Ovako je Jordan 'ljosnuo' s jet skija dok je jurio na Prokljanu

VIDEO I najveći padaju: Ovako je Jordan 'ljosnuo' s jet skija dok je jurio na Prokljanu

Jordan je u nedjelju stigao u Hrvatsku, a danas u poslijepodnevnim satima snimljen je kako na Prokljanskom jezeru. Izvodeći ''ludorije'' po moru, u jednom trenutku se i prevrnuo. Snimili su ga naši čitatelji

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Michael Jordan, uživa u ljepotama hrvatske obale ploveći u luksuznoj jahti dugoj 100 metara. Umirovljeni košarkaš prvo je u večernjim satima u nedjelju sletio u Split gdje se kratko zadržao i potom krenuo sjevernije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jordan pada sa jet skia

Jutros oko 10 sati viđen je kako ulazi u šibenski zaljev nakon čega se uputio prema Skradinu. Kako prenosi Šibenik.in, Jordan je snimljen kako na jet skiju uživa na Prokljanskom jezeru. 

- Usidrili su se jahtom u Bilicama, a Jordan se gotovo cijelo popodne vidno vozio uokolo jet-skijem po Prukljanskom jezeru, bio je baš tu u našoj uvali. Vidjelo se da je bio dobro raspoložen, jer je izvodio ludorije na vodi. Kasnije smo čuli kako je otišao i na ručak u poznati restoran Vidrovača u Bilice - rekla nam je čitateljica koja je poslala video. 

Proslavljeni košarkaš i bivši suigrač Tonija Kukoča većinu vremena provodi na brodu s obzirom na to da na njemu ionako ima popriličnu veliku posadu koja uključuje i nekoliko kuhara.

Jahta O'Pari duga je 95 metara, može primiti do 12 gostiju u 14 soba, uključujući i poseban apartman, dvije VIP sobe, sedam dvokrevetnih soba i jednu jednokrevetnu s detaljima u mramoru. Na jahti također može odsjesti do 29 članova posade.

Nakon što se proslavljeni košarkaš provozao na jet skiju, s jahtom se usidrio u Šibeniku. Vrijeme provodi na krmi redajući cigaru za cigarom, a društvo mu pravi supruga.

Jordanu to mu nije prvi put da je u Hrvatskoj jer se davne 1982., kad je igrao za sveučilišnu reprezentaciju protiv bivše Jugoslavije, susreo s Draženom Petrovićem.

Lani je u Splitu bio i Magic Johnson, a sad je u grad podno Marjana stigao još jedan legendarni košarkaš.