To je to što me zanima!

Još dobrih vijesti za Slavena Bilića: Mané srušio Man. City

Nogometaši Manchester Cityja izgubili su na gostovanju kod Southamptona 4-2 uz "hat-trick" Sadija Manéa. "Građani" su ostali tri boda iza Arsenala, a Man. United i West Ham pušu im za vratom
Vidi originalni članak

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 36. kola Premiershipa Southampton je kod kuće slavio protiv Manchester Cityja 4-2 te stigao na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice.

City je doživio težak poraz u Southamptonu i to pred uzvratni ogled polufinala Lige prvaka u srijedu kod Reala u Madridu. Junak utakmice bio je napadač domaćih Sadio Mané koji je postigao hat-trick (28', 56', 68'). U strijelce se upisao i Shane Long (25'), dok je golove za City postigao Kelechi Iheanacho (44', 78').

Southampton je s 57 bodova preskočio Liverpool na sedmom mjestu, dok je City ostao četvrti s 64 boda, četiri više od Manchester Uniteda i tri manje od Arsenala. Blizu je i West Ham, na pet bodova minusa uz utakmicu manje. Četvrto mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka još su uvijek dohvatljivi za Bilićevo društvo.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 41

  • blokirani_lovac 01.05.2016.

    A Tadic 3 asistencije. ...

  • Crni Zoki 01.05.2016.

    west ima manje poraza od man. utd.. i Citya te arsenala.

  • Torcaast 01.05.2016.

    Pitam se kroz ovu sezonu di je nesta Mane i kad ce eksplodirat jer je odlican igrac, evo sad je napokon odigra fantasticnu utakmicu uz Tadica. OD njega iduce sezone ocekujem kontinuitet dobrih igara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare