To je to što me zanima!

Još ima nade za Rudeš: S tri gola srušili 'diva iz predgrađa'

Izabranici Tomislava Ivkovića nastavljaju u 'nemogućoj misiji'. Još su matematički u mogućnosti osigurati kvalifikacije za 1. HNL u zadnja tri kola jer su u Zaprešiću bili bolji od Intera s 3-0
Vidi originalni članak

Mnogi su mislili kako će Rudeš nakon ovog kola i službeno biti 'otpisan', ali Zagrepčani nastavljaju s lovom na ostanak u 1. HNL. Iznenadili su Toplakov Inter u Zaprešiću i pobijedili s obzirom na tijek utakmice i rutinskih 3-0. Golove su za Rudeš dali Pejović, Štrkalj iz penala i Tatomirović u vlastitu mrežu.

Tvrda se utakmica igrala po hladnom vremenu i na vlažnom terenu u Zaprešiću, i čekao se gol koji će pokrenuti obje ekipe. Gostima je igrala samo pobjeda u lovu na ostanak u prvoj ligi, a to je zabio Pejović u 36. minuti. Bio je to šok za domaćine koji su osam minuta nakon toga opet na 'hladnom tuširanju'. 

Neoprezno je stoper domaćih startao na Mrkonjića, a sudac Križarić dosudio je penal kojeg je zabio Štrkalj te se s 2-0 Rudeša otišlo na odmor. Na otvaranju drugog poluvremena Toplak je ubacio napadača Tsoneva, ali nisu uspjeli njegovi Puleni ugurati loptu u mrežu Ivana Banića.

točku na i stavio je Interov Ivan Tatomirović u 85. minuti kad je poslao loptu u mrežu Ivana Kelave i tako postavio konačnih 3-0 za Rudeš. Oni u posljednja tri kola moraju pobijediti Hajduk i Slaven Belupo kod kuće te u zadnjem kolu Istru u gostima da bi osigurali kvalifikacije za ostanak u ligi, dok Istra  u posljednje četiri utakmice za taj ishod ne smije osvojiti više od boda.

Puljane još prije utakmice s Rudešom u posljednjem kolu čekaju Gorica i Hajduk u gostima te susret protiv Intera kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivan114 10.05.2019.

    Toplak 5godina trener Inkera..u tih 5 godina samo neuspjesi i konstantno nazadovanje...e ali dok je u kombinaciji s upravom kojoj je ocito sve bitno osim rezultata moze proc..MARIONETA

  • drogec 09.05.2019.

    Mi se cudimo kako se u srbiji i bosni namjesta pa sta je ovo tog rudesa dobije ekipa sa sanka da se sastanu

  • mihic82 09.05.2019.

    E da je bilo bito profesionalni novinar pa na dnu članka staviti tablicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare