To je to što me zanima!

Još je naša: Ajla Tomljanović prvi put u karijeri u polufinalu

Ajla, koja još igra pod hrvatskom zastavom dok čeka australsko državljanstvo, za finale u Pattayi borit će se protiv Portorikanke Monice Piug, 7 nositeljice turnira...
Vidi originalni članak

Ajla Tomljanović u četvrtfinalu WTA turnira u tajlandskom gradu Pattayi svladala Ruskinju Evgeniju Rodinu sa 7-6 i 6-4. Tako je prvi put u karijeri izborila polufinale.

REUTERS/PIXSELL

Tomljanović će se za finale boriti protiv Portorikanke Monice Piug, sedme nositeljice turnira. Inače, Tomljanović još uvijek igra pod hrvatskom zastavom dok čeka australsko državljanstvo.

WTA Pattaya Open, četvrtfinale:

  • Tomljanović - Rodina 7-6, 6-4
Idi na 24sata

Komentari 34

  • dobro jutro 14.02.2015.

    Sta ona dobija s tim drzavljanstvom a da nema u Hrvatskoj

  • apachy70 14.02.2015.

    sta bi trebala cekat da osvoji grand slam da bi prepoznali potencijal i pomogli joj financijski dalje, a njoj tada pomoc vise netreba , treba joj sada! svi sportasi koji se natjecu u svijetu na velikim natjecanjima bi trebali dobiti novce od Hrvatske drzave kao promotori ove zemlje u svijetu , oni su neplacena reklama, a ne da ih se vjecno zbog necega kritizira ! mi smo mala drzava u svijetu , za svijet nebitna, ali u sportu smo talentirana nacija i postizemo na svjetskom nivou odlicne rezultate , za razliku od puno vecih I bogatijih drzava, zato i nude nasim sportasima drzavljanstvo, a mi koji imamo te sportase neznamo ih cijeniti! Da je lako imati vrhunskog sportasa , I da je novac jedino mjerilo mi nikad nebi bili u vrhu, ali posto smo za sport talentirani ,u svijetu sporta imamo respektabilnu ulogu !

  • Ljubo 1 14.02.2015.

    Velika vecina nasih sportasa nije uzela drzavljanstvo neke druge drzave ali su zato prijavljeni u Monacu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare