To je to što me zanima!

Još jedan 'kapitalac': Chelsea dogovorio Hulka za 47 mil. €!

Tek što su nedavno dogovorili suradnju s Lilleovim veznjakom Edenom Hazardom, na Stamford Bridge doći će i Portov napadač Hulk, piše ugledni list The Guardian
Vidi originalni članak

Prema informacijama engleskog The Guardiana, Chelsea je dogovorio 47 milijuna eura odštete za Portova brazilskog napadača Hulka koji bi od naredne sezone trebao postati nogometaš kluba sa Stamford Bridgea.

Nakon angažmana belgijskog veznjaka Edena Hazarda koji u London stiže iz francuskog Lillea za 39,5 milijuna eura, vlasnik novog europskog prvaka Roman Abramovič i dalje je "agresivan" na tržištu. Tako je prema navodima utjecajnog engleskog lista The Guardiana dogovoren transfer krilnog napadača portugalskog prvaka Porta, Brazilca Hulka, koji će bogatog Rusa koštati 47 milijuna eura. Prema istom izvoru preostalo je još dogovoriti igračeva primanja što je lakši dio posla za upravu "bluesa".

Iako su iz Porta poručivali da neće pristati na manje od 49,5 milijuna eura, čini se da je važnu ulogu u ovom transferu odradila i velika želja brazilskog reprezentativca da ode u veći klub. Inače, 25-godišnji Hulk je postigao 57 pogodaka u 91 utakmici za Porto.

Nakon razlaza s Didierom Drogbom, Joséom Bosingwom, te Salomonom Kalouom, u Chelseaju žele obnoviti ugovore Florentu Maloudi i Michaelu Essienu, a već su za narednu sezonu dovedena četiri pojačanja. Uz Hazarda i Hulka, ranije su dogovoreni transferi Marka Marina iz Werdera, te Kevina de Bruyna iz Genka.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Hertha 02.06.2012.

    Cheslsea treba odbranu samo pomladit, ostavi iskusnog Terrya i Cahilla, te dva mlada bocna dovesti i vezni red malo pojačati, napad je vrhunski! I s time bi Chelsea bio skroz kompeltan i pre moćan!

  • 24nogomet 01.06.2012.

    obožavam ovaj klub !!!!

  • Notorious Nike 01.06.2012.

    ljep potez chelsea...

Komentiraj...
Vidi sve komentare