To je to što me zanima!

Još jedan otkaz sa SP-a: Neće igrati bez zaštitnih bandaža...

Tjedan dana prije početka nadolazećeg Svjetskog prvenstva u košarci još je jedan igrač otkazao svojoj reprezentaciji. Edgar Sosa (31) neće igrati za Dominikansku republiku jer ne smije koristiti zaštitne bandaže
Vidi originalni članak

Bez bandaža nema nastupa, kratka je to poruka Edgara Sose (31) reprezentativca Dominikanske Republike koji je otkazao nastup na nadolazećem Mundobasketu u Kini.

Nakon što je 'more' igrača zbog svakakvih razloga otkazalo nastup na SP-u, titulu najbizarnijeg otkaza ipak je uzeo bek Dominikanske Republike. Naime, imao je problema sa zglobovima, a liječnici mu nisu dopustili nositi zaštitne bandaže pa je odlučio kako u takvoj situaciji neće ni nastupati za reprezentaciju. 

Tako je postao još jedan u nizu kojeg nećemo gledati na SP-u u Kini. Nije možda zvučnog prezimena kao James, Harden, Drummond, Lowry ili ostatak američke reprezentacije, ali svojoj bi reprezentaciji dobro došao. Podsjetimo, Svjetsko košarkaško prvenstvo započinje 31. kolovoza i traje do 15. rujna. Prvi favoriti za osvajanje naslova su prema kladionicama Amerikanci s koeficijentom 1,50.

Iza njih su Srbi (4,50) i Grci (8,00). Tu su još Španjolci i Francuzi koji misle pomrsiti planove momčadi Gregga Popovicha. Još je malo do početka - ovaj put bez naše reprezentacije, ali svakako možemo uživati u 'radosti loptanja pod obručima'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.08.2019.

    Meni iz teksta nije jasno ciji doktori? FIBA-ini ili njegove reprezentacije, iako to jos nikad nisam cuo da FIBA odreduje hoce li igraci koristiti bandaze ili ne. Osim ako su vidljive i na rukama sa nekakvom reklamom. To bi imalo smisla.

  • dottie 22.08.2019.

    Zabranili mu da nose bandaze..sta njih to smeta, u cemu je problem? Svasta si ti doktori umisle

Komentiraj...
Vidi sve komentare