To je to što me zanima!

Još jedan rekord: Ibrahimović 3. put najbolji igrač u Ligue 1

Volim Milan i po mom mišljenju to je najveći klub za koji sam igrao. Može li moja prošlost biti i moja budućnost? Nikad ne znaš, tajanstveno je Zlatan rekao o povratku u nekadašnji klub
Vidi originalni članak

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović treći je u karijeri dobio nagradu najboljeg nogometaša francuske Ligue 1. To je ujedno i rekord, nitko nikada ovu nagradu nije uzeo tri puta.

Šveđanin je ove sezone u prvenstvu zabio 35 golova uz 13 asistencija i PSG odveo do četvrte uzastopne titule. Također, najbolji je strijelac i ima 14 golova više od drugog Alexandrea Lacazettea. Francuskom prvaku su ostale još dvije utakmice do kraja sezone, Ibra može dodatno poboljšati učinak.

Zlatana su, za najboljeg nogometaša, odabrali ostali nogometaši iz francuskog prvenstva, a iza njega su ostali Angel Di Maria te Hatem Ben Arfa. Za najboljeg trenera izabran je PSG-ov Laurent Blanc drugu godinu zaredom dok je najbolji mladi igrač 18-godišnji Ousmane Dembele iz Rennesa.

Nakon osvojenih nagrada Ibra je na Instagramu objavio sliku.

- Najbolji igrač godine. Najbolja momčad godine. Trud se isplati - napisao je.

Uz Ibrahimovića i spomenute Angela Di Mariu i Hatema Ben Arfu, u momčadi sezone su i Blaise Matuidi, Lassana Diarra, Marco Verratti, Maxwell, David Luiz, Thiago Silva, Serge Aurier te Steve Mandanda.

Karijeru nastavlja u Milanu?

Prema svemu sudeći, Ibrahimović odlazi iz PSG-a. Na ljeto mu ističe ugovor, PSG ga ne planira produžiti, a sve je izvjesniji njegov povratak u Milan s kojim je osvojio scudetto.

- Kada sam odlazio iz Milana to nije bio moj odabir. Nikada nisam htio otići - rekla je nekadašnja Milanova "jedanaestica".

- Volim Milan i po mom mišljenju to je najveći klub za koji sam igrao. Moj odlazak je sada prošlost, ovo je budućnost i vidjet ćemo što će se dogoditi. Može li moja prošlost biti i moja budućnost? Nikad ne znaš, ali uskoro ćemo sve vidjeti i svi će sve znati - tajanstven je ostao napadač.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • leo1312 10.05.2016.

    Jedna rijec-Zlatan

  • pa ti vidi 10.05.2016.

    Ako bi se Ibra vratio u Milan, uz još koje pojačanje, pod tim najviše mislim na barem jednog top veznjaka i jednog odličnog stopeta,uz novog trenera, mogao bi se Milan vratiti gdje mu je mjesto, prije svega u vrh talijanskog nogometa i ponovno nastupima u Ligi prvaka. Uz Ibru i postojećim igračima i igrače koje sam gore naveo da bi trebalo dovesti, mislim da bi formacija 4-1-3-2 bila najbolja. Zadnja linija Antonelli, Romagnoli, (novi stoper), Abate, Zadnji vezni Montolivo, Srednja linija Bonaventura, (top veznjak) i Kucka, i Napad Bacca i Ibra. E tada bi to već na nešto sličilo i mogli bi se nečemu dobrom nadati, a nije tako nerealno i neostvarivo.

  • Zlatan 10 09.05.2016.

    Tko zeli naslove dovedes Legendu i nema zime 💪💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare