To je to što me zanima!

Još jedan tužan poraz: Valjda će mi Bog vratiti...

Darijo Srna još je jednom izgubio u završnici. To od velike Barcelone nismo očekivali. Nisu pokazali nimalo fair-playa i sportske kulture, kaže Darijo
Vidi originalni članak

Više tužan nego razočaran bio je Darijo Srna nakon poraza od Barcelone u sudačkoj nadoknadi susreta Lige prvaka u Donjecku. Dugo je Šahtar vodio, a onda se njihova obrambena taktika urušila kao kula od karata. Dva puta zabio im je Messi, u 87. i 94. minuti, no o prvom golu bit će još puno priče.
- Naš igrač ležao je u kaznenom prostoru pa smo izbili loptu daleko u aut kako bi mu se ukazala pomoć. I umjesto da nam igrači Barcelone vrate loptu, oni su nam zabili taj seljački gol - razočarano je govorio Šahtarov kapetan.
- Svi smo stali i gledali što se zbiva. Krkić je centrirao, našem golmanu Pyatovu lopta je prošla kroz ruke i Messi je zabio. Razočarani smo, nismo to očekivali od velike Barcelone. Nisu pokazali nimalo fair-playa, ali ni sportske kulture i respekta prema domaćoj momčadi, iako smo i mi i oni više puta tijekom utakmice korektno vraćali izbijene lopte jedni drugima.
Šahtar je odigrao dobru utakmicu, do pred sam kraj držao sve konce igre u svojim rukama.
- Žao mi je jer sam kriv za taj nesretni drugi gol, no nakon utakmice sam siguran kako ćemo proći u drugi krug - kaže Srna, kome je ovo treći 'težak' poraz u zadnjim minutama u posljednje dvije godine.
Osim Barce, u nadoknadi vremena izgubio je i utakmicu Kupa Uefa protiv Seville, a svima su nam još svježe rane kad je reprezentaciju s EP-a izbacila Turska.
- Valjda će biti bolje, siguran sam kako će Bog i meni jednom negdje vratiti - zaključio je, uz uzdah, Darijo Srna.

SRNA SMIRIVAO TRENERA LUCESCUA
Barcelonu može biti sram, s nekog drugog stadiona ne bi izišli živi, vikao je trener Mircea Lucescu razočaran Messijevim prvim golom. Čuo ga je i Guardiola, Barcini igrači. A Srna ga je bezuspješno pokušao smiriti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mirni1 02.10.2008.

    ma boli me ona stvar za neke ukrajince

  • Hrc_dinamo 02.10.2008.

    A što je najgore sudac to \"ne vidi\"...ni sudac nema baš fair-playa...to je taj sindrom velikih klubova,tak je i slaven naj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare