To je to što me zanima!

Još jedna dominacija: Sinkovići s pet sekundi prednosti u finale

U finalu će se za odličje braća Sinković boriti, osim protiv posada Grčke i Španjolske, i protiv posada Srbije, Italije i Litve. Finale je na rasporedu u nedjelju u 12.59
Vidi originalni članak

Dvostruki olimpijski pobjednici braća Valent i Martin Sinković plasirali su se u subotu u finale dvojca na pariće na Europskom veslačkom prvenstvu koje se održava u Münchenu.

Braća Sinković su u polufinalu u svojoj skupini bili najbrži s vremenom 6:35.99, ostavivši iza sebe posadu Grčke (6:40.64). Najbolje vrijeme polufinala imala je posada Španjolske koja je bila u prvoj polufinalnoj skupini 6:33.71.

EUROPSKO PRVENSTVO Sinkovići idu po novo zlato: Nismo na 100 posto, ali i u ovoj formi možemo pobijediti SINKOVIĆI U POLUFINALU Sestre Jurković izborile finale EP-a u dvojcu bez kormilara IMAMO I MI SVOJE ADUTE Europsko prvenstvo igra se u čak devet sportova: 'Svaki ima svoj smještaj, a sve je u minutu'

U finalu će se za odličje braća Sinković boriti, osim protiv posada Grčke i Španjolske, i protiv posada Srbije, Italije i Litve. Finale je na rasporedu u nedjelju u 12.59.

Danas u finalu dvojca bez kormilara nastupaju sestre Josipa i Ivana Jurković.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • karola2 13.08.2022.

    Bravo!👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare