To je to što me zanima!

Još jedna legenda odlazi sa San Sira: Maldini dobio 'pedalu'!

Maldini je pozvao vlasnike da ulože više novca kako bi klub bio konkurentniji u Serie A i Europi, dok su oni, s druge strane, željni smanjenja troškova. I tu je 'puklo'...
Vidi originalni članak

Paolo Maldini dobio je otkaz na mjestu tehničkog direktora Milana! Legendarni nogometaš koji je čitavu igračku karijeru proveo na San Siru napušta tu poziciju nakon četiri godine za koje je vratio 'rossonere' tamo gdje pripadaju - u sam vrh europskog nogometa.

Prema pisanju talijanskih medija, burno je u ponedjeljak navečer bilo na sastanku Milanove uprave, a nakon višesatnih pregovora pala je odluka da će klub uručiti otkaz Maldiniju zbog razilaženja mišljenja u vidu klupske vizije s predsjednikom Gerryjem Cardinaleom. Sa Maldinijem klub napušta njegov pomoćnik Ricky Massara.

Zašto je Maldini dobio otkaz?

Maldini je u intervjuima uoči otkaza pozvao vlasnike da ulože više novca kako bi klub bio konkurentniji u Serie A i Europi, dok su oni, s druge strane, željni smanjenja troškova. I to je glavni razlog prekida suradnje Milana sa svojim legendarnim nogometašem. 

U četiri godine na mjestu tehničkog direktora, Maldini je bio zaslužan za dovođenje mnogih sjajnih igrača poput Thea Hernandeza, Rafaela Leaoa, Oliviera Girouda, Fikayo Tomorija i Mikea Maignana, koji su 2022. donijeli klubu prvi naslov talijanskog prvaka nakon 11 godina.

PROTIV ENGLESKE VIDEO Prisjetite se legendarnih Zlatanovih škarica s 30 metara O POKOJNOM AGENTU Ibra se našalio: Da je odlučivao Mino Raiola, morao bih i dalje igrati da mu plaćam proviziju

Milan je tako u dva dana ostao bez dvije legende. Prvo Zlatan Ibrahimović, a sad i Maldini...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • David1Prometheus 06.06.2023.

    Zeljni su smanjenja troskova..evo bas to je recenica kojom je pokopan milan, onaj Gazidis je pokopao arsenal sad hoce i Milan, momcad nije mogla disat u zavrsnici sezone jedva su stajali na terenu jer tolko je ozljeda bilo i nije imao ko za klupu bit da sw popuni zapisnik uz to fali kvalitetnih igraca i oni umjesto da dovedu igraca ovi ce vj i prodavat da zarade..slj sezone ocekujem peto mjesto daleko od borbe za naslov a vj ni prolazak grupe u lp

  • Xyster 06.06.2023.

    Talijanima je najveći problem što misle da operiraju na premierligaškim budžetima.

  • NIKE 06.06.2023.

    Kako briljantna ideja, uložite više novaca kako bi bili uspješniji. Nije ti ovo Berlusconi koji živi za Milan, ovo su ti suhoparni vlasnici kakve imaju većina klubova u EU i koje zanima isključivo pozitivan saldo krajem sezone/godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare