To je to što me zanima!

Još jedna nagrada: Kalinić je najbolji golman belgijske lige...

Velika je godina iza golmana hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinića. Nakon što si je dobrim nastupima u dresu Genta osigurao transfer u Championship, dobio je još jednu nagradu za igre u Belgiji
Vidi originalni članak

Večeras je reprezentativni golman Lovre Kalinić dobio još jedno priznanje za dobre obrane. Proglašen je najboljim golmanom belgijske lige u protekloj sezoni. Iako je u siječanjskom prijelaznom roku otišao u englesku Aston Villu, njegove obrane u Gentu nisu prošle nezapaženo, pa je pozvan na večerašnju svečanost na kojoj je osobno primio nagradu.

Nakon što je dva puta bio proglašen najboljim golmanom HNL-a te dvije godine najboljim golmanom belgijske Jupiler lige te je dobio nagradu 'Clean sheet' za prošlu sezonu, Kalinić je zaokružio ovom nagradom sjajno razdoblje koje je okrunjeno srebrom sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. Kalinić se zahvalio na priznanju i rekao kako je to zasluga i njegovih suigrača.

Protekla 2018. godina definitivno je najbolja u Kalinićevoj karijeri ne samo zbog srebra iz Rusije i naslova najboljeg golmana belgijske lige, nego i transfera u englesku Aston Villu čime je ispunio svoj san.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • danko1471991 17.01.2019.

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...u 2 utakmice 6 komada u dresu Aston Ville...

  • DR.WHOO 17.01.2019.

    Zato ga sad u 2.engl ligi pune do vrha, Livakovic za klasu bolji

  • Yasuo 16.01.2019.

    Rupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare