To je to što me zanima!

Još malo naslađivanja: Rijeka pobijedila Hajduk pa ga bocnula

Riječani su nakon pobjede u jadranskom derbiju na društvenim mrežama napisali "Déjà vu na Poljudu" objavivši fotografije raznih slavlja na splitskom stadionu
Vidi originalni članak

Rijeka je u Jadranskom derbiju u nedjelju nakon lude završnice na Poljudu svladala Hajduk 2-1 što je bio prvi poraz Splićana na domaćem terenu nakon 344 dana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednji put su kod kuće izgubili u veljači prošle godine kada je Rijeka slavila 3-1, a u posljednjih deset međusobnih susreta momčad s Kvarnera slavila je tri puta. 

Splićani su uoči derbija negodovali zbog suca Ante Čuline koji je u nedjelju dijelio pravdu, a sve zbog nezadovoljstva njegovim suđenjem ranije ove sezone. 

"Déjà vu. Svaka čast", napisali su iz Hajduka. 

Riječani su nakon toga iskoristili priliku te na društvenim mrežama napisali "Déjà vu na Poljudu" objavivši fotografije raznih slavlja na splitskom stadionu i 'bocnuli' Hajdukovce.

Podsjetimo, Hajduk je imao priliku zabiti iz penala nakon što je Kalinić u 91. minuti srušen, a s bijele točke siguran je bio Livaja. U 94. minuti Livaja je pao u 16 metara nakon što je Galešić neoprezno podigao nogu u borbi za loptu. Livaja je opet dobio priliku zabiti iz penala, ali Labrović ga je pročitao i osigurao važna tri boda za Rijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Rimen2 10.02.2023.

    Novinar napisao da je Kalinić srušen...ali nije napisao tko ga je srušio😀

  • 07.02.2023.

    Rijeka je zasluženo dobila tu nema priče ali pogledaj sad ovo. Čim pobjede Hajduk odma oni stavljaju transparente, objave kako čuče i kleče hajdukovci iza. Ništa nisu naučili iz onog 100 g klečanja iza imena Rijeka što im se obilo o glavu nakon samo 5 utakmica. I onog vješanja zastave Villareala. Piglu ljudi...

  • Ivan Horvat Budimir 07.02.2023.

    😂 pa koga Rijeka može bockati - pogledajte koji su na tablici !

Komentiraj...
Vidi sve komentare