To je to što me zanima!

Još ne znaju tko je umalo izbio oko Šešumu i čime je pogođen

Policija u Srbiji još obrađuje snimke s polufinalne utakmice kako bi otkrili tko je i sa čime točno pogodio srpskog igrača Žarka Šešuma u glavu i umalo mu izbio oko...
Vidi originalni članak

Žarko Šešum dio je odličnog trojca vanjskih igrača srpske rukometne reprezentacije. Zajedno s Momirom Ilićem i Markom Vujinom činio je udarnu snagu momčadi naših susjeda u lovu na europsko srebro, no u finalu protiv Danske nije mogao igrati. Na polufinalnoj utakmici protiv Hrvatske u glavu ga je pogodio netko od domaćih navijača i Žarko je umjesto na parket morao u bolnicu na operaciju spašavati ozlijeđeno oko.

I ne samo da srpska policija još ne zna tko je pogodio Šešuma, nego još ne znaju ni čime je pogođen, ali niti s koje je tribine doletio neidentificirani predmet.

- Analiziramo snimke sigurnosnih kamera iz Arene. Pregledavamo snimke svih tribine u dvorani na kojima je bilo 14.500 navijača. Svaki metar tribina pokriven je videonadzorom. Očekujemo da ćemo uskoro locirati tko je bacio sporni predmet - rekli su u srpskoj policiji za Blic.

Eto, u policiji još ne znaju gotovo ništa osim da je Šešum pogođen, no izbornik Veselin Vuković zna da mu je vanjski igrač Löwena itekako nedostajao u finalu. Ovako, Žarko je s povezom na desnom oku finalni poraz od Danske gledao iz svečane lože u društvu srpskog predsjednika Borisa Tadića.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • SpužvaBob 09.02.2012.

    Ma sve se zna, ali treba se s nečim sad izaći u javnost, jel istina je kadkad bolna ...

  • festina 02.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ilirac 02.02.2012.

    Ja sam mu izbio oko,htio sam glavu al nisam bio precizan dovoljno:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare