To je to što me zanima!

Još ovaj Euro, a onda je kraj: Srna odlazi iz reprezentacije

Sigurno je da je prvenstvo u Francuskoj moje posljednje. San mi je na njemu odigrati što bolje, svima reći hvala i nakon svega usredotočiti se samo na klupsku karijeru, rekao je Srna
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna najavio je odlazak iz reprezentacije nakon Europskog prvenstva u Francuskoj ove godine. U razgovoru za službenu klupsku stranicu Šahtara, Srna je rekao kako će definitivno otići iz reprezentacije.

- Sigurno je da je prvenstvo u Francuskoj moje posljednje. San mi je na njemu odigrati što bolje, svima reći hvala i nakon svega usredotočiti se samo na klupsku karijeru - rekao je Srna.

Srna je član hrvatske reprezentacije otkad je imao 15 godina, a prošao je sve uzraste do seniorske reprezentacije. Za nju je, do sada, upisao 126 nastupa i zabio 21 gol. Čak i ako ga izbornik Ante Čačić bude nagovarao ili tražio od njega ostanak u reprezentaciji, Srna neće promijeniti mišljenje.

- Neću ostati, njegove riječi neće promijeniti moju odluku. Umoran sam od putovanja, iscrpljuju me. Želim više vremena provoditi sa svojom obitelji - rekao je Srna.

Inale, bit će ovo njegovo treće Europsko prvenstvo, a osim njih igrao je i na dva Svjetska.

- Među tri smo glavna favorita, ali to moramo potvrditi na terenu - rekao je Srna pa nastavio:

- Kalinić je među glavnim igračima u svojem klubu dok se Strinić bori s minutažom. Mora izboriti svoje mjesto u Napoliju, a onda je sve moguće. Kalinić i Mandžukić su naša napadačka snaga - zaključio je kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • darijosrnaforever11 22.06.2016.

    NAJBOLJI COVJEK I KAPETAN HVALA TI ZA SVE KAPETANE❤️

  • darijosrnaforever11 22.06.2016.

    Srna je najbolji igrac na svijetu on je covjek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • paulomacado 16.03.2016.

    srna od 2006 nisi odigrao za repku nista nezaboravno,ali borbenost ,i trud se nemoze osporit,ali kakva korist od toga kad si igrac manje na terenu,,pregazilo te vrijeme,

Komentiraj...
Vidi sve komentare