To je to što me zanima!

Još su jako loši, ali još su živi i u četvrtfinalu EP-a

Unatoč još jednoj mučnoj izvedbi Hrvatska je uspjela pobijediti skromnu Njemačku 70-68 i proći u četvrtfinale Europskog prvenstva u Poljskoj...
Vidi originalni članak

Četvrtfinale! Je**no četvrtfinale, vikao je Marko Popović utrčavajući u tunel koji vodi prema svlačionicama. A sve se svodi na to, na tu jednu riječ. Koliko god loše izgledali u svih šest dosadašnjih utakmica, naši su košarkaši ispunili onaj minimalni cilj, prvi cilj koji im daje šansu da barem odu na Svjetsko prvenstvo, a možda se i bore za medalju.
- Tresao sam se, stavljao led na glavu... Ali slatko je, jako slatko - rekao je Pop.
- Očito ne možemo niti jednu utakmicu ni dobiti ni izgubiti bez stresa - dodao je izbornik Repeša.
A na početku utakmice sa slabašnim Nijemcima izgledalo je da će konačno hoće. Krenula je Hrvatska sa 14-3, ali već prije kraja prve četvrtine Nijemci su vodili. I onda do kraja povuci-potegni, Ukić je povukao, zabio 18 koševa, nekoliko šutova pogodio je i Nicević, a Krešo Lončar, kojega nigdje nije bilo na pet dosadašnjih utakmica, dvije minute prije kraja stavio je ključnu tricu.
- Cijelo prvenstvo nisam pogodio niti jedan šut, stalno sam katastrofa u napadu, ali ovu je loptu Bog pogledao i ušla je - rekao je Lončar.
- Činjenica je da nismo ništa odigrali, ni jednu jedinuutakmicu na ovom prvenstvu, a dobili smo šansu u četvrtfinalu. Možda čak protiv Turske, koja je, da je biraš, možda momčad koja nama najviše paše - rekao je kapetan Nikša Prkačin, svjestan dojma koji repka ostavlja, ali i dalje pun vjere u ovu momčad.
- Nitko ne bi ovim momcima, Vuji, Planini, Popu, ne znam ni ja kome, davao novce da ne vrijede. Imamo kvalitetu, a nismo odigrali ništa na ovom EP-u. Ovo mi je sedmi EP. Uvijek smo igrali dobro, pa bi pukli u četvrtfinalu. Nadam se da će ovaj put biti obratno - dodao je Prka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Korner 16.09.2009.

    e koji si ti lik danijel_ck,a sta ti gledas,pikado?sah?

  • bizzy_dany 16.09.2009.

    ma progura ce se Hrvatska do finale i osvojiti titulu kao Srbija u vaterpolo! isto su u grupi lose igrali a kasnije svakoga razbili! :) sve je moguce!

  • Dannyboy 16.09.2009.

    ...dugo,sli baš dugo vremena nisam vidio goru igru naših...jučer sam zaspal pred TV gledajući ih...kak igraju moji dečki sa hakla bi ih naguzili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare