To je to što me zanima!

Još zna kako pasti, ali i zabiti: Maradona je dao gol u Čečeniji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Proslavljeni argentinski igrač Diego Armando Maradona predvodio je nogometne zvijezde na otvaranju stadiona u čečenskom gradu Groznom. Zabio je sjajan gol...
Vidi originalni članak

Domaći sastav za koji je zaigrao i izaslanik ruskog predsjednika za Sjeverni Kavkaz Aleksandr Kloponin (zamijenjen nakon pet minuta) te čečenski predsjednik Ramzan Kadirov koji je zabio hat-trick, slavio je 5-2 protiv nogometnih zvijezda koje je predvodio Diego Armando Maradona.

Maradona je zabio iz slobodnjaka za 2-0 nakon što je Čileanac Ivan Zamorano zabio za 1-0. Omaleni Argentinac pokazao je da i dalje zna kako pasti kad treba. Nakon "kontakta" pao je Maradona i iznudio slobodan udarac. Majstorski je zabio kraj nemoćnog golmana.

No to je bilo sve od zvijezda za koje su, između ostalih, igrali i Luis Figo, Fabien Barthez, Steve McManaman i Robbie Fowler. 

- Nismo ovdje da bismo razgovarali o politici. Ovdje smo da bismo igrali nogomet - rekao je Robbie Fowler.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jazo007 13.05.2011.

    i u ceceniji imaju bolji stadio od onih u HR

  • citac 13.05.2011.

    and Robbie Fowler...ahahahhaha...bas je jak ovaj novinar...

  • mighty_reds1892 13.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare