To je to što me zanima!

Jose fokusiran na Chelsea: Uopće me ne zanima Clasico

Ne želim izgubiti mirnoću u subotu prije jako važne utakmice u nedjelju. Otići ću na večeru sa svojom obitelji i nakon toga na spavanje, kaže bivši trener Reala Mourinho
Vidi originalni članak

Nakon europskih izazova klubovi se vraćaju obvezama u prvenstvima, a oči ljubitelja nogometa u subotu od 18 sati bit će uperene prema Nou Campu gdje će Barcelona dočekati Real Madrid.

Bit će to prvi međusobni dvoboj Gerarda Martina i Carla Ancelottija na klupama ljutih rivala, a čovjek koji je prošle godine vodio 'kraljevski klub', Portugalac Jose Mourinho, je izjavio kako ga uopće ne zanima kako će završiti utakmica.

- Ne, uopće ne zanima. Ako me pitate želim li da netko pobijedi, onda je odgovor da - rekao je Mourinho koji je istaknuo kako on samo razmišlja o utakmici svog Chelseaja, koji u nedjelju dočekuje Manchester City.

- Ne želim izgubiti mirnoću u subotu prije jako važne utakmice u nedjelju. Otići ću na večeru sa svojom obitelji i nakon toga na spavanje - rekao je Portugalac, a onda ipak otkrio tko bi trebao pobijediti:

- Real Madrid - zaključio je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • BlackRonsky 26.10.2013.

    da sigurno neće gledati..frajer je u nogometu, voli nogomet, a kao neće gledati dvoboj dvojice najboljih nogometaša na svijetu..

  • Zvecko_1 26.10.2013.

    Zanimace ga kad opet Chelsea izvuce Barcu.

  • 26.10.2013.

    Navijam za Real i treba dodati da Real nikad neće imati boljeg i jačeg trenera od Mourinha!!!!!!!On je veća zvijezda od igrača i samo je takav mogao biti autoritet igračima Reala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare