To je to što me zanima!

José, imamo problem: Watford nanio Unitedu 3. poraz u nizu!

Nakon Manchester Cityja i Feyenoorda, i Watford se upisao u "knjigu žalosti" Joséa Mourinha nanijevši Manchester Unitedu treći poraz u nizu. Alarm se upalio na Old Traffordu
Vidi originalni članak

José Mourinho na okupu ima momčad prepunu zvijezda, ali ne može reći da ga rezultati prate kako bi želio. Manchester United produbio je krizu rezultata trećim porazom u nizu na gostovanju kod Watforda (3-1) u petom kolu Premiershipa.

Vidjelo se da se "crveni vragovi" neće dobro provesti na Vicarage Roadu. Domaćini su poveli u 34. minuti preko Étiennea Caopuea na asistenciju Daryla Janmaata, a četiri minute kasnije iz igre je zbog ozljede morao izaći Ashley Young.

Imao je i Watford problema s ozljedama, početkom nastavka asistent Janmaat napustio je igru, a u 62. minuti Marcus Rashford izjednačio je rezultat nakon flipera u petercu domaćina.

Činilo se kako će United smoći snage za preokret, ali Watford se nije predavao i sedam minuta prije kraja vratio je vodstvo. Roberto Pereyra probio je desnu stranu i dao za Camila Zúñigu koji pogađa mrežu za erupciju oduševljenja na tribinama.

Točku na "i" stavio je Troy Deeney iz penala u 95. minuti kojeg je skrivio Marouane Fellaini.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 104

  • Armendi 19.09.2016.

    Los trener

  • assassins 3 19.09.2016.

    Po ovome se vidi da su neki igraci preplaceni,

  • Jure7_1 19.09.2016.

    Ma ovaj Mourinho u zivotu ima vise srece nego znanja i pameti... Di je god dosao imao je proracun ko hrvatski vanjski dug.. Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare