To je to što me zanima!

'Jose je Ikeru radio probleme zbog prijateljstva s Xavijem'

Iker je imao problema s Joseom Mourinhom zbog snažnog odnosa sa Xavijem, ali ga se svejedno nije odrekao, rekao je Joaquim Hernandez, otac Xavija Hernandeza
Vidi originalni članak

Iako igraju u suparničkim klubovima između kojih je nemjerljiv rivalitet, a derbi je među najvećima u svijetu, Iker Casillas i Xavi Hernandez nisu se odrekli velikog prijateljstva. A baš zbog tog prijateljstva s igračem Barcelone, golman Real Madrida imao je neugodnosti sa svojim trenerom.

- Iker je imao problema s Joseom Mourinhom zbog snažnog odnosa sa Xavijem, ali ga se svejedno nije htio odreći - rekao je Joaquim Hernandez, Xavijev otac.

Mourinho je navodno pritiskao Casillasa u prvoj sezoni na Santiago Bernabeuu. 

- Da nije bilo Xavija, Ikera i Del Bosquea, Španjolska ne bi sve to osvojila. Bilo je jako teških trenutaka zbog El Clasica. Arbeloa, Ramos i Alonso se nisu prilično ponašali prema igračima iz Barce u derbijima pa su navukli ljutnju nekih iz reprezentacije, ali hvala Bogu pa su Iker i Xavi sve doveli u red - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • grotexas 05.07.2012.

    Legenda Reala, golmana i nogometa!

  • ZoricaMargera 05.07.2012.

    Jedini igrači Real Madrida kojima se divim/divila sam se su Raul i Casillas, i Ozil mi se čini OK. Ali što ima briga biti tko se s kim privatno druži ili radi tkoznašto.

  • ibracadabra09 05.07.2012.

    Ja mislim da dovoljno govori o Casillasu to da je zvao vise igraca Barce nego Reala na svadbu. To je covjek kojem je prijateljstvo ispred svega

Komentiraj...
Vidi sve komentare