To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Još nismo u paklu, ali jako smo blizu

Trener Intera svjestan je koliko ga težak posao čeka želi li proći dalje u Ligi prvaka. Iz tri utakmice crno-plavi su upisali tri neodlučena rezultata...
Vidi originalni članak

Ni dolaskom ponajboljeg nogometnog trenera današnjice Inter nijeproigrao u Europi. Od Josea Mourinha očekivalo se da napravi pomak u Ligi prvaka, no Portugalac je na klupi Intera upisao tri remija u tri europske utakmice uz gol-razliku 3-3. I dok se 'nula' s Barcelonom može smatrati uspjehom, remiji s Kazanom i Dinamom nisu dobro sjeli navijačima crno-plavih. S druge strane, Inter u domaćem prvenstvu nema takvih problema.
- Domaća liga je jedna stvar, ali Liga prvaka je nešto sasvim drugo. Pogledajte Barcelonu, na primjer. Dominiraju u domaćem prvenstvu, odigrali su vrlo dobro i protiv nas u prvom kolu, ali onda izgube kod kuće od Rubina. Mi moramo pobijediti u Kijevu, inače će biti jako teško. Ako izgubimo, ispadamo. Ali, optimističan sam - rekao je Mourinho. Inter se nalazi na dnu ljestvice Lige prvaka sa tri boda, a Mourinho je svjestan kako ga težak zadatak čeka u nastavku sezone.
- Uvijek sam govorio da je u nogometu tanka linija između raja i pakla. Mi smo nakon ovih 2-2 blizu pakla, ali još uvijek nismo zakoračili u njega. Makar nismo niti daleko od pakla - slikovit je kao i uvijek Jose. Inter je u sinoćnjoj utakmici gubio u dva navrata i nogometaši talijanskog prvaka mogu biti sretni osvojenim bodom na svom San Siru. No iskusni Portugalac zna svoj posao što je pokazao kada je Chelsea vodio do finala Lige prvaka. S tim bi u Interu bili itekako zadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hhhhhh 05.11.2009.

    joj ....jaki ste mi vi koji pjujete po interu i dizete barcu na nebesa ......vidili smo mi protiv rubina njihov talenat ....bez etta oni nemogu zabiti usljivi gol!!!!!!!!!!

  • thoMPson 21.10.2009.

    haha, jednom luzeri - uvijek luzeri.... to ne moze i nece prominit ni mourinho ni itko drugi..... jos je dynamo ima 3 zicera.....

  • vlaka 21.10.2009.

    barca če ih dobit doa i ispast če a rubi i kaztana u međusobnom dvoboju odlučit ko če proč dalje zajedno sa barcom

Komentiraj...
Vidi sve komentare