To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Ligu prvaka obilježit će Ronaldo ili Modrić

Cristiano Ronaldo ili Luka Modrić, ako bude standardan, obilježit će ovosezonsku Ligu prvaka, rekao je Portugalac na 14. Forumu trenera elitnih klubova u Nyonu
Vidi originalni članak

Forum trenera elitnih klubova prije par dana održao se 14. godinu u nizu, a pozvani su samo treneri koji vode ili su vodili momčad koja igra(la) Ligu prvaka. Raspravljalo se o različitim temama, a za 'stolom' su bili Jose Mourinho, Allegri, Klopp, Lucescu, Di Matteo i mnogi drugi. La gazzetta dello Sport iskoristila je priliku i anketirala je društvo eminentnih stručnjaka. 

Jedno od pitanja bilo je tko će biti najbolji igrač ovosezonske Lige prvaka.

- Cristiano Ronaldo ili Luka Modrić - odgovorio je Mourinho.

I u intervjuu za španjolski As Mourinho je odgovarao na pitanja o Luki Modriću.

- Uvjeren sam da će se Luka prilagoditi i da će ga navijači obožavati. Doveli smo ga jer će nam pomoći da uzmemo još više trofeja. Jako je talentiran i taktički jak. Pravi je timski igrač i uvijek nastoji pomoći suigračima. Uvijek daje dodatnu kvalitetu i neku vrstu 'magije' momčadi. Navijači na Bernabeuu će ga cijeniti.

Ostala pitanja u anketi talijanskog medija odnosila su se na moguće finaliste LP-a, kako će proći talijanski klubovi i tko su pritajeni favoriti. Barcelona, Real Madrid i Bayern su favoriti, a Šahtar i Zenit 'mine' koje bi mnogima mogle pomrsiti račune. Juventusu se pak puno više vjeruje nego Milanu.

AS: Odbijena ponuda za Ronalda od 200 milijuna eura

Kad smo već spomenuli Cristiana, dodat ćemo kako AS piše kako je razlog njegovog nezadovoljstva odbijanje ponude M. Citya od 200 milijuna eura. City želi završiti posao prije Uefina financijskog fair-playa, a Ronaldo bi imao godišnju plaću od 20 milijuna eura, čime bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • maverik_950 07.09.2012.

    mogu samo reci .. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

  • MM17_1 07.09.2012.

    Ne mogu da vjerujem da nisu zvali dva mozda i najbolja trenera koja trenutno hodaju zemljom, Kruna Jurčića i Antu Čačića

  • 07.09.2012.

    šta kaže Ante Čačić???

Komentiraj...
Vidi sve komentare