To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Manchester je dovodio igrače koje nisam želio

U drugoj sam sezoni mogao utjecati na transfernu politiku. A s druge strane igrate protiv momčadi koje imaju trenere po tri, četiri sezone, rekao je Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Jose Mourinho sa svakim je klubom u karijeri u drugoj sezoni postao prvak! S Portom, Chelseajem dvaput, Interom i Realom. S Manchester Unitedom je u drugoj sezoni u peto kolo ušao vodeći, s 10 bodova i gol-razlikom 12-2. 

Ali, njemu se te priče ne sviđaju.

- Ne znam zašto ljudi govore o mojoj drugoj sezoni, pa ja sam osvajao naslove i u prvoj i trećoj sezoni. Ne razumijem - rekao je za Sky Sport.

- Jedino se slažem da je druga sezona dobra jer u prvoj si tek stigao i ja, recimo, nisam odradio ni pripreme, niti sam dovodio igrače. Momčad je već bila promijenjena, i to na način na koji ja vjerojatno ne bih to napravio, vjerojatno bih zadržao neke igrače koji su bili prodani, a neke koji su dovedeni ja ne bih doveo.

- U drugoj sam sezoni mogao utjecati na to. A s druge strane, igrate protiv momčadi koje imaju trenera tri, četiri ili pet uzastopnih godina...

Dakako, Mourinho je oduševljen početkom sezone.

- Kako igramo, kako razmišljamo o nogometu, kako navijači razmišljaju, empatija među navijačima i momčadi, razina samopouzdanja igrača, igre... dobro je. No, nije to nikakva prednost, bod, dva, tri, što je to?!

Wayne Rooney u nedjelju (17 sati) se vraća na Old Trafford prvi put nakon odlaska u Everton. Mourinho tvrdi da je bila laka odluka da ode s Old Trafforda.

- Mislim da je bilo lako. Kad legenda odluči, onda je lako, onda nemaš što puno razmišljati i zamarati se. Moraš samo respektirati igračevu želju, legenda zaslužuje slobodu izbora.

A na kraju je dodao kako ne vjeruje da će Lukaku dosegnuti Rooneyeve brojke u Unitedu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • It's kišing 17.09.2017.

    Prvi put cu navijat da veliki legendarni Wayne Rooney izgubi...

  • efteling 16.09.2017.

    Ko kaze da je Murinjo odlican trener pojma nema o fudbalu!On ne stvara igrace vec ih kupovinom najboljilj komponuje a i to radi lose osim par puta sa Interom i Celzijom.Uporediti njega,trenera sa drugim trenerima koji imaju ograniceni budzet za kupovinu skupih igraca je nemoguce.Eto za mene je trener Rijeke mnogo bolji...Iako mu ne znam ni ime ni rad.Novac unistava fudbal.Vec je postala velika dosada gledati "vrhunski"fudbal sa uvek istim imenima klubova i igracima koji su za apsurdni novac promenili strane pa igraju protiv dojucerasnjih saigraca.a mali i srednji klubovi sluze samo kao rezervoar talenata za kupnju.To ubija sport nepredvidivost u njemu i postenje igre.Meni je dosadno gledati iste klubove u raznim finalima...Kao Tur d franse...svi drogirani i glume kao da je sve kao sto izgleda...da jeste a nije.Sport ima smisla kad svi imaju slicne uslove pa ko bolji...Vise nije tako...

  • drogec 16.09.2017.

    Nije to manu jednostavno nema tu onog neceg nista od prvenstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare