To je to što me zanima!

Jose Mourinho: Pametan je momak taj naš Adriano

Brazilski napadač je izjavio da ne želi biti u klubu u kojem ne može igrati koliko misli da treba, a za njegova trenera to je rečenica s puno logike...
Vidi originalni članak

U subotu igramo protiv Juventusa na San Siru i u toj utakmici želim igrati. Želim dobro igrati. Ali za takvo što mi u Interu u zadnje vrijeme ne daju priliku. Ako ostane tako, morat ću priliku potražiti negdje drugdje, rekao je u četvrtak problematični napadač Intera Adriano.
Roberto Mancini lani nije želio ni mogao podnositi Adrianove gluposti, a početkom ove sezone Jose Mourinho mu je pružio ruku i dao puno potporu. A ovaj mu je to vratio novom rundom noćnih izlazaka, opijanja i kašnjenja na treninge. Takve stvari kod tipa kao što je Mourinho ne prolaze.
- To je rekao? Pametno. Slažem se s tom izjavom. Naravno da igrač ne želi ostati u momčadi u kojoj neće dobiti prigodu da pokaže sve što zna. A druga je stvar koliko ima istine u tome da on ne dobiva priliku... - pomalo ironično je komentirao Jose i dodao:
- Ne vidim baš ništa čudno u toj njegovoj izjavi.
I dok Mourinho u Adrianovoj izjavi, javnost se čudi mirnoći kojom je Portugalac 'otpilio' Brazilca. Inače je žešći, njegove su izjave itekako jasne. No, uz čvrstu ruku, smisao za humor je druga važna Joseova odlika. Upotrijebio je svoj duh i da kaže Adrianu što misli. Sve bi mu nakon ovoga trebalo biti jasno...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • realist4 21.11.2008.

    žao mi je malo adriana,talentiran dečko,al kod mourinha nema cile mile

Komentiraj...
Vidi sve komentare