To je to što me zanima!

Jose Mujica oderao Fifu: Tamo sjedi gomila starih ku... sinova!

Urugvajski predsjednik Jose Mujica (79) izvrijeđao je Fifu zbog kazne koju je dobio Luis Suarez. Mujica je kaznu nazvao "fašističkom", a Fifu gomilom kur*** sinova...
Vidi originalni članak

Urugvajci se ne mire kaznom za Luisa Suareza. Fifa je urugvajskog "kanibala" kaznila s 9 utakmica i četiri mjeseca zabrane nastupa u svim natjecanjima. Zabranili su mu i trenirati s reprezentacijom, kao i posjet stadionu pa se Suarez vratio kući. Napadaču Liverpoola koji je zario zube u Chiellinija to je bio treći takav incident.

Urugvajski izbornik Oscar Tabarez napustio je Fifinu funkciju u komisiji za razvoj u znak protesta, a oglasio se i Jose Mujica, predsjednik Urugvaja, koji je izvrijeđao glavešine u Fifi. Kad je shvatio što je rekao u kameru, pokrio je usta rukom.

Ali ubrzo nakon toga se opustio.

- U Fifi sjedi gomila starih kur*** sinova! Objavi to - rekao je Mujica novinaru, a ovaj je upravo to napravio. Stavio je video na YouTube.

Predsjednik Urugvaja smatra kako je kazna Suarezu prežestoka pa ju je nazvao "fašističkom".

Idi na 24sata

Komentari 66

  • pijevac 30.06.2014.

    svi to znaju samo nitko neće učiniti ništa protiv toga,to je hrpa podmićenih mafijaša...

  • dobricina_1 30.06.2014.

    Netko i to mora javno reći...

  • šanto5 30.06.2014.

    Svatko na svijetu se bori za svoju naciju i svoje interese brani i nogama i rukama...jedino se u Hrvata bori za neke druge interese i "poštenje" kad je u pitanju sličan slučaj ovome, Joe i sl. Spremni smo razapeti i "svog Isusa" samo da dokažemo svijetu da nismo "krivi" već "pravi"...a vidi ostatak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare