To je to što me zanima!

Jose oprao Di Mariju: Prije si manje zarađivao, a igrao bolje

Otkako si produljio ugovor, učinak ti je bezvrijedan. Prije si manje zarađivao, ali si barem igrao pristojno – kazao je Jose Mourinho Di Mariji pred ostalim igračima
Vidi originalni članak

Zaoštrava se situacija u Realovoj svlačionici. Prema pisanju Marce, trenera Josea Mourinha nedavno je razljutio argentinski ofenzivni veznjak Angelo Di Maria.

– Otkako si produljio ugovor, učinak ti je bezvrijedan. Prije si manje zarađivao, ali si barem igrao pristojno – kazao je Jose Mourinho Di Mariji pred ostalim igračima u svlačionici.

Di Maria je nedavno produljio ugovor s klubom do 2018. godine. Prije dolaska Josea Mourinha slovio je za jednog od najvažnijih igrača u Realovoj momčadi. Dolaskom Portugalca na mjesto trenera njegov status postao je upitan i sada ulazi u igru samo s klupe za pričuve iako mu statistika uopće nije loša.

U 29 utakmica ove sezone za Real, zabio je četiri gola, a devet puta je asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 2sm3tj65 17.01.2013.

    e moji novinaru jel ti uopće gledaš realove utakmice?HA?????

  • StaTeBriga_1 17.01.2013.

    '...iako mu statistika uopće nije loša. U 29 utakmica ove sezone za Real, zabio je četiri gola, a devet puta je asistirao.' Za te novce, ova statistika je jadna...U takvoj ekipi bi i ja u 30 utakmica zabio 4 gola i 9 puta asistirao!

  • Duda8 17.01.2013.

    Ozil na krilo,Kaka playmaker,i Modrić umjesto Khedire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare