To je to što me zanima!

Jose: Tko je tu trener? Ramos: Niste nikad bili igrač, ne znate

Čini se kako je nakon poraza u Kupu od Barcelone u Realu pukla ljubav između Josea Mourinha i dva veterana 'kraljevskog kluba' Sergia Ramosa i Ikera Casillasa
Vidi originalni članak

Novi poraz od Barcelone razbuktao je strasti u svlačionici Reala. Incident na utakmici Kupa između Pepea i Messija dodatno je potpalio vatru, a sada je zaiskrilo i među suigračima na treningu.

Španjolski list Marca posvetio je naslovnicu upravo Real Madridu i svađi trenera Josea Mourinha i Sergia Ramosa. Portugalac se posvađao s igračem zbog njegovih svojeglavih odluka na susretu protiv Barcelone koje su ih prema mišljenju stručnjaka koštale poraza. Treneru je prigovorio i veteran'kraljevskog kluba', Iker Casillas.

Marca donosi cijelu raspravu Mourinha i Ramosa:

Special One: Ubili ste me nakon utakmice ( mislio je na komentare igrača nakon ogleda Kupa Mourinho )

Ramos: Nije istina treneru, to govorite samo jer ste tako pročitali u novinama, nije to sve što smo rekli...

Special One: Naravno, vi Španjolci ste osvojili Svjetsko prvenstvo i brane vas vaši prijatelji iz medija i tiska...Golman pogotovo ( primjedba se odnosila na Ikera Casillasa koji je trenirao s ostalim golmanima 30-tak metara dalje i osjetio se prozvan komentarom trenera )

Casillas: Treneru, ovdje se stvari kao govore u lice? ( doviknuo mu je Casillas) 

Special One: Gdje si stajao kada je pao prvi gol Sergio? ( obratio se ponovo igraču Mourinho pitajući ga za gol koji je postigao Puyol )

Ramos: Čuvao sam Piquea

Special One: Ali trebao si čuvati Puyola

Ramos: Da, ali griješili smo s Piqueom i odlučili smo bolje čuvati njega i zato smo se zamijenili za pozicije ( govorio je o sebi i Pepeu )

Special One: Ma nemoj, sada igrači žele biti na mjestu trenera?

Ramos: Ne treneru, ali sve zavisi o situaciji i toku utakmice. U nekim situacijama moramo mijenjati u obrani. A pošto vi niste nikad bili igrač ne znate da se takve stvari ponekad događaju.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • barbun 23.01.2012.

    mourinho nikad nije bio igrac i ne zna a ramos je veliki igrac i krivac je za gol,pa i za poraz....kako su umisljeni ti spanjolci,ja ih vise ne mogu gledat.....

  • _lackovic_ 22.01.2012.

    ramos nit je veteran u pravom, niti u prenesenom smislu. u realu je 6 godina za razliku od casillasa koji je tamo poniknuo, a nema još ni 26 godina.

  • crnoperje 22.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare