To je to što me zanima!

Josep Guardiola je otkrio: Više nikad neću trenirati Barcelonu

Mislim da u životu postoje ciklusi, a moj ciklus s Barcelonom je završio. Sigurno ću se vratiti u Kataloniju. Supruga radi u Barceloni, kaže trener Bayern Münchena
Vidi originalni članak

Pep Guardiola Barceloni je donio 14 trofeja. Danas na čelu minhenskog Bayerna, Guardiola je za Mundo Deportivo rekao kako više nikad neće trenirati Barcelonu.

- Mislim da u životu postoje ciklusi, a moj ciklus s Barcelonom je završio. U Kataloniju ću se sigurno vratiti. Supruga radi u Barceloni, a kad ću se vratiti, ne znam - dodao je.

Poznati zagovornik katalonske nezavisnosti vratio se nakratko u Kataloniju kako bi glasovao za nezavisnost u neobvezujućem referendumu, u kojem je čak 80 posto Katalonaca glasovalo za neovisnost od Španjolske.

Pep je bio trener Barcelone od 2008. do 2012. godine, a u klubu je proveo 11 godina kao igrač. Tijekom njegovog boravka na Nou Campu, Barcelona je osvojila tri naslova prvaka, tri španjolska Superkupa, dvije Lige prvaka, dva kupa, dvaput je bila svjetski prvak i dvaput je podigla trofej Uefinog Superkupa.

Guardiola je u Bayern stigao siječnju 2013. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • tomicalomica 12.11.2014.

    Lako u Barci ili Bayernu pobijedjivat..ajde dodji u Dinamo ako si frajer i tu trpi Mamica ..nebi on ni 3 mjeseca izdrzao

  • jaimojbratrobeert 12.11.2014.

    Uz igrače koje je imao u Barci,a sad i u Bayernu jednostavno moraš bit dobar trener ,al ok poštivam njegovo znanje

  • dubravko77 12.11.2014.

    zoran mamic bi s bayrnom ispao iz lige jad nema blage veze o nogometu ni taktici ni o ćemu što se tice nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare