To je to što me zanima!

Josep Guardiola o Davidu Villi na "transfer listi": Marca laže!

Nije to prvi put da Marca piše protiv Barce. Često iz tiskovine koja prati Real Madrid izlaze vijesti koje su neprovjerene, a jedini im je zadatak destabilizirati Katalonce...
Vidi originalni članak

Dvije godine nakon potpisivanja ugovora španjolski reprezentativni napadač David Villa (30) može potražiti novi klub, piše madridska Marca. U tekstu dodaju kako mu Guardiola ne može ponuditi ništa više i da su za njega zainteresirani otočki klubovi, Liverpool prije svih, pa Chelsea i Aston Villa. No poznato je da je Marca tiskovina Real Madrida pa se vijest odmah može uzeti s velikom rezervom. 

Trener Barcelone Pep Guardiola iz Japana je poručio:

- Marca laže!

Villa nije počeo utakmicu protiv Real Madrida na Santigao Bernabeuu gdje je od prve minute igrao Alexis Sanchez. Dovoljno da Marca napiše "ekskluzivu" od koje se odmah ogradio trener Barcelone. Villa je u trećoj godini četverogodišnjeg ugovora, a igra za godišnju plaću od sedam milijuna eura bruto.

Nije to prvi put da Marca piše protiv Barcelone. Često iz tiskovine koja prati Real Madrid izlaze vijesti koje su neprovjerene, a jedini im je zadatak očito destabilizirati aktualne prvake Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Messi100 14.12.2011.

    Smješna Marca ko kod nas 24 sata bez uvrede .PP

  • Dakox 14.12.2011.

    Iako vec odkako je dosao u Barcu a i prije sam govorio Alexis VOLIM TE, ne bi nikako volio da Villa ode iz Barce taj mi je covjek drag i odlican napadac, nije nista stekao preko medija vec sve svojim trudom.

  • Nisam Taj 14.12.2011.

    Eto ovo sve govori o kakvoj se prljavoj politici radi u madridu. Mene madrid jako podsjeca na hdz,kad gube,a to se cesto događa od Barcelone,onda se krece sa dezinformacijama i lazima.To je politika koja traje vec 50g.,od znamo vec koga da se ne ponavljam jer mi prigovaraju iako ja tu osobu volim uvijek spomenit jer je najsvjetliji dio realove povijesti,pa me ne cudi vise nastavak tih ideja koje se u madridu jos uvijek sprovode preko Marce. Mogu samo reci da veceras mislim pogledati film,"Prljavi igraju prljavo" !

Komentiraj...
Vidi sve komentare