To je to što me zanima!

Josh Barnett i kako je Mirko strgao fokuser: Čista eksplozija

Evo samo jedna priča o Cro Copu. Ja, Paulson (Erik) i Cro Cop treniramo u Vegasu u toj dvorani, družimo se i zabavljamo. Ja sam se borio i Paulson mi je držao fokusere. Mirko je došao, Barnett je počeo priču
Vidi originalni članak

Gost u JRE podcastu kod Joea Rogana bio je legendarni Josh Barnett. Bivši UFC i Strikeforce prvak, čovjek koji je upisao preko 50 mečeva u karijeri, dobio je borce poput Randyja Couturea, Minotaura, Semmyja Schilta, Kharitonova, Franka Mira... Barnett se ujedno borio i s našim Mirkom Filipovićem i oba puta je izgubio. Prvi onda kada je Mirko uzeo čuveni PRIDE Grand Prix 2006. godine.

Barnett je pričao priču o Pedru Rizzu nakon čega ga je Joe Rogan upitao je li on imao najjači udarac nogom. MMA velikan je vrlo kratko odgovorio "Cro Cop" pa počeo priču.

- Evo samo jedna priča o Cro Copu. Ja, Paulson (Erik) i Cro Cop treniramo u Vegasu u toj dvorani, družimo se i zabavljamo. Ja sam se borio i Paulson mi je držao fokusere. Mirko je došao i rekao "Ajde napravi ovo lijevim krošeom umjesto toga". OK, evo. Mirko opet "Nee, to nije dobro. Ajde da vam pokažem. Evo, ti primi fokusere". I tako Paulson drži fokusere, kožne fokusere, za Mirkov desni kroše. Mirko ga je udario toliko snažno da je potrgao trake s Paulsonove ruke, odletio je preko cijele prostorije, lupio u zid i pao na je*eni pod. Svi smo bili u šoku. Paulsonova ruka je još uvijek bila gore, pogledao je mene pa Mirka i svi su bili u tišini. Ja sam samo rekao "Vidite, ja sam to primio! Tukao me s tim, ali sam uspio ostati na nogama. Jer sam idiot". Taj lik je na svojem vrhuncu bio čista eksplozija i snaga, čista destrukcija - prisjetio se Josh Barnett scene s Mirkom.

- Da, slomio je Bobu Sappu jagodičnu kost - dodao je Rogan.

- Da, lomio je ljude high-kickovima. Njegov middle-kick je bio toliko opasan. Middle i low kick, ustvari. Jer više si mogao pročitati high-kick i ako si išao braniti taj udarac dobio bi u rebra. Bum - zaključio je bivši UFC-ev prvak teške kategorije.

Cijelu priču pogledajte od 02:17:30 pa nadalje.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Jole41 01.07.2017.

    Premotajte do 2.16 min

  • Karlo Butić Butigol 01.07.2017.

    Od kada je krose udarac nogom??

  • 01.07.2017.

    Eh da, u to vrijeme bio je na stereoidima da bi dolaskom u UFC pokazao da je kanta za napucavanje i tek prosječni borac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare