To je to što me zanima!

Josip Glasnović: Sanjao sam broncu na OI, a došlo je zlato

Ponovio se London, kako je Giovanni pobijedio, tako sam i ja danas. Znate,trap je odavno hrvatska disciplina, rekao je u suzama Josip Glasnović nakon osvojene zlatne medalje
Vidi originalni članak

Još sam u šoku i ne mogu vjerovati što sam napravio. Ovo je bilo najbolje pucanje u mom životu, a polufinale i finale sam odradio maksimalno, rekao je Josip Glasnović za HRT nakon osvojene zlatne medalje u trapu, prve naše na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

U finale je ušao s 13 godina starijim Talijanom Pellielom i nakon 15 hitaca obojica su pogodili po 13 'golubova'.

- Najvažnija je koncentracija, no kada to odradite kako treba, onda uživate. U kvalifikacijama mi je pao kamen sa srca kad sam vidio da sam ušao u polufinale. Htio sam biti bolji nego u Pekingu kada sam bio peti. Usredotočio sam se u finalu i koncentrirao se, ali moram reći da je bilo lakše jer sam znao da imam medalju, minimalno srebro.

Talijanima se očito smrači kad pred sobom vide 'kockice'. Na isti način u Londonu je Cernogoraz u raspucavanju pobijedio Fabbrizija, a sada je istu stvar napravio Glasnović Pellielu.

- Ponovio se London, kako je Giovanni pobijedio, tako sam i ja danas.

Hrvatska dominira olimpijskim trapom. I ne samo olimpijskim.

- Trap je odavno hrvatska disciplina po rezultatima iako to mnogi ne znaju vjerojatno. Prije mjesec dana smo bili prvaci Europe, a ja sam pojedinačno osvojio srebro. Sanjao sam broncu na Olimpijskim igrama, a došlo je zlato.

Da, došlo je zlato, potpuno zasluženo. Hrvatska je trapaška velesila.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Budni 09.08.2016.

    Bravo majstore! !! I nemoj ju ispustiti iz ruku ni za 4 godine!

  • 09.08.2016.

    I ja sam sanjao povrat poreza ali doslo mi da moram platit

  • 09.08.2016.

    Čestitke Glasnoviću, medalju čuvaj ponosno al za sebe ne za hrvate jer dok nije došlo zlato nitko nije ni znao da si otišao na olimpijadu. Ona nek je ponos tebi, tvojoj obitelji i prijateljima koji su znali koliko treniraš i voliš ovaj sport, a ostali neka se živciraju zbog rukometa i inih razvikanih komercijalnih sportova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare