To je to što me zanima!

Josip Kuže opet preuzima reprezentaciju Ruande?

Lokalni list piše da je bivši trener Dinam i Rijeke Josip Kuže nakon otkaza u japanskom klubu JEF United vrlo blizu povratku na klupu Ruande
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Josip Kuže mogao bi se vratiti na klupu Ruande koju je napustio u siječnju ove godine nakon svega dva mjeseca jer je dobio ponudu iz japanskog JEF Uniteda. U međuvremenu Kuže je u Japanu dobio otkaz i aktualizirao se njegov povratak, objavio je The New Times iz Kigalia, glavnog grada Ruande.
Glavni tajnik ministarstva sporta i kulture Jean Pierre Karabaranga potvrdio je da vodstvo Saveza razmišlja o povratku Kužea koji je ostavio upečatljiv trag u ovoj afričkoj zemlji.
- Žao nam je što je Kuže dobio otkaz. Moramo dobro razmisliti o nastaloj situaciji - kazao je Karabaranga, dodavši kako je Kuže za svog nasljednika predložio Branka Tucaka.
- Prvo moramo pružiti priliku Branku, a potom možemo razgovarati o povratku Kužea. Bilo bi nekorektno ovog trenutka mijenjati izbornika.
Ruanda je pod Kužeovim vodstvom osvojila drugo mjesto na GTV Cecafa Senior Challenge Kupu u Tanzaniji što je oduševilo sve navijače i čelnike Saveza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare