To je to što me zanima!

Josip Pavić: Nitko od nas ove noći nije oka sklopio...

Dan nakon poraza u polufinalu vaterpolisiti Juga i Mladosti jedva su govorili. Šok je puno veći kod Zagrepčana, Jugaši su sve skupa lakše prihvatili
Vidi originalni članak

Ni jutro nakon velikog razočaranja u taboru mladostaša nije bilo ništa bolje od komorne večeri. Polufinalni poraz od Primorca (11-9) “žapci” su teško prihvatili. Dio momčadi pognutih je glava “teturao” Opatijom, drugi dio čak ni za to nije imao volje. Iako je već prošlo podne, golman Mladosti Josip Pavić jedva je govorio.
- Ovo je velik šok za sve nas. Toliko smo željeli taj finale, ali nismo uspjeli. Ma kakvo spavanje?! Bojim se da nitko ovu noć nije mogao oka sklopiti - izustio je čovjek koji je svojim obranama iz utakmice u utakmicu čupao Mladost kad je bilo najteže. No u petak niti on ih nije mogao spasiti...
Razočarani su bili i jugaši, no oni su se s porazom u polufinalu Final Foura mnogo lakše pomirili. Pro Recco je bio bolji (9-6).
- Žao mi je što smo izgubili, ali još više mi je žao zbog toga kako smo 'potonuli’. Pro Recco je uvjerljivo najjača momčad u Europi, ali ipak smo mu morali pružiti jači otpor - rekao je trener Dubrovčana Elvis Fatović, koji se uopće nije ni trudio motivirati momčad za utješni hrvatski dvoboj za treće mjesto:
- To treba pod hitno ukinuti jer ni nama ni mladostašima sigurno nije do te utakmice.
Velika očekivanja hrvatskog vaterpola nestala su u samo tri sata.
- Na kraju smo dobili hrvatski dvoboj, ali onaj koji apsolutno nitko nije želio - zaključio je Fatović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • toyota 23.05.2009.

    Jole legendo bit ce bolje drugi put

  • JAX 23.05.2009.

    primorac je igrao sa srcem vi niste

Komentiraj...
Vidi sve komentare