To je to što me zanima!

Josip Pavić želi Mađare, a Emil Nikolić prvaka Europe

I za Jug i za Mladost četvrtfinale je prošlost. Final Four nije kraj, novi je cilj - titula prvaka Europe. Ostala dva sudionika su Pro Recco i Vasas
Vidi originalni članak

Prlainović se spremao izvesti peterac, a “ludi” Pavić krenuo je prema njemu i pružio ruku. Ovaj se na trenutak zbunio, promašio spomenuti peterac, nakon njega i Gocić i - zbogom Partizan!
- Jeste vidjeli Pavića? Možda je malo nesportski, ali to je iskustvo, ono što moji igrači nemaju. Isprovocirao je Prlainovića i Mladost je u finalu - rekao je nakon utakmice trener Partizana Udovičić.
No već dan nakon, Partizan polako postaje prošlost.
- Želio bih Vasas. Ali s obzirom da želimo uzeti trofej, prvi protivnik nam nije ključan - rekao je junak Mladosti, Josip Pavić.
Europski tron žele i “jugaši”, no oni bi do njega drugim putem.
- Koliko god zvučalo čudno, ja želim Pro Recca! Jer lakše ih je dobiti u polufinalu nego u finalu - želje su Emila Nikolića.

VASAS (MAĐARSKA)
Činjenica da su trenutačno najbolja mađarska momčad govori sve. Imaju braću Steimetz, Daniela i Denesa Vargu, Totha i još nekoliko manje poznatih, ali vrhunskih igrača. Jug ih je jedva dobio u Dubrovniku, a glatko izgubio u Mađarskoj. Vrlo su jaki, ali s njima se da igrati.



PRO RECCO (ITALIJA)

Benedek, Kasas, Madaras, Vujasinović, Calcatera, Udovičić, Fiorentini... članovi su najbogatije i na papiru najbolje momčadi Europe, ujedno i aktualnog europskog prvaka. U dvije utakmice vjerojatno ih nitko ne može nadigrati, ali pošto će jedna odlučivati, sve je moguće.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare